Başarılar: Okulumuz gerek ulusal gerekse yerel düzeyde çeşitli yarışmalara katılmakta ve önemli dereceler elde etmektedir. Buna dair bilgilere yeri geldiğinde sitemizin "Haberler" bölümünde yer verilmektedir.
Saatler: 08.00-15.00
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce-Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Adrese Dayalı Yerel Yerleştirme
LGS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %79
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda il içi sportif müsabakalarda yer alan futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, futsal kız ve erkek takımları ile birlikte ulusal ve uluslararası yarışmalara bireysel olarak katılıp derece elde eden öğrencilerimiz vardır.
Bilimsel Etkinlikler: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı itibarıyla yaptığımız TÜBİTAK Bilim Fuarı başvurumuz TÜBİTAK tarafından kabul edilmiş olup TÜBİTAK Bilim Fuarı okulumuzda gerçekleştirilecektir.
Proje Çalışmaları: Proje Hazırlama, okulumuzda seçmeli ders olarak planlanmış olup dileyen öğrencilerimizin bu eğitimi alabilmesi sağlanmaktadır. Bunun yanı sıra gerek ulusal düzeyde TÜBİTAK 4006 projeleri, gerekse yerel düzeyde Güngören Bilim Kültür Sanat ve Spor Ligi kapsamında oluşturulan öğrenci gruplarıyla farklı alanlarda projeler gerçekleştirilmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Avrupa Birliği Erasmus+ kapsamında oluşturulan proje ekibimiz, proje hazırlık çalışmalarını yürütmektedir. Okulumuz Almanya´nın Ahlen kentinde bulunan Sekunder Scule ile proje ortağı olup 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılından itibaren proje devam etmektedir.
Kontenjan Bilgileri: 240

 Telefon: - 2125621660
 Belgegeçer: - (212) 562 1661
 Eposta: - Göndermek için tıklayınız
 WEB: - http://gungorenanadolulisesi.meb.k12.tr
 Adres: - Gençosman Mahallesi Dumlu Sokak No 1 Güngören İstanbul / Türkiye

 Öğretmen :57

 Öğrenci :1212

 Derslik :32

 Atölye-İşlik :2

 Konferans Salonu :1

 Fen Laboratuvarı :3

 Müzik Sınıfı :1

 Resim Sınıfı :1

 Kütüphane :1

 Revir:1

 Yerleşim Yeri - GENÇOSMAN MAHALLESİ ÇİNÇİNDERE ÇADDESİ DUMLU SOKAK NO:1 GÜNGÖREN/İSTANBUL
 Ulaşım Okulumuz Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesinin (250-300 metre) doğusunda, Erdem Beyazıt Kültür Merkezinin 20 metre batısındadır.
 İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ BÜYÜKŞEHİR İSTANBUL İLİ GÜNGÖREN İLÇE MERKEZİNDEDİR.