Palladium Dunya Kadınlar Gunu Kendini Sımart Etkinligi / Rifat Yuzuak ve Ozge Ulusoy İle Gercek Makyaj Sirlari /


JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında geleneksel hale gelen 'Kendini Şımart' etkinlikleri başlıyor. 11 Mart tarihindeki etkinlikte Rıfat Yüzüak ve Özge Ulusoy sektörün gerçek güzellik sırlarını paylaşacak. Değerlendirmenizi dileriz.
Sevgi ve saygılarımla..

 

Dünya Kadınlar Günü'ne özel Kendini Şımart Etkinliği'nde gerçek makyaj sırları

Rıfat Yüzüak ve Özge Ulusoy Palladium Ataşehir'de!

JLL Türkiye tarafından yönetilen şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında geleneksel hale gelen 'Kendini Şımart' etkinlikleri başlıyor. 11 Mart tarihindeki etkinlikte Rıfat Yüzüak ve Özge Ulusoy sektörün gerçek güzellik sırlarını paylaşacak

Şehrin değişmeyen modası Palladium Ataşehir'de, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için geleneksel hale gelen 'Kendini Şımart' etkinlikleri başlıyor. Unutulmaz bir festivale dönüşecek etkinlikte, 11 Mart'ta, Profesyonel Makeup Artist Rıfat Yüzüak ve ünlü sunucu ve manken Özge Ulusoy, sektörün gerçek güzellik sırlarını,AVM misafirleri ile paylaşacak.

Kulislerde kullanılan gerçek makyaj ve güzellik tekniklerini öğrenmek, uygulamalı olarak izlemek, kısaca kendini şımartmak isteyenler,11 Mart Pazar günü saat: 15.00-16.00 arası paylaşılacak bu sırları mutlaka öğrenmeli.

Palladium Alışveriş Merkezi Hakkında:

Tahincioğlu Gayrimenkul ve Gençoğlu İnşaat tarafından 230 milyon dolarlık bir yatırımla hayata geçirilen, JLL Türkiye tarafından yönetilen ve İstanbul Anadolu yakasının elit yerleşim bölgelerinden Ataşehir’de yer alan Palladium AVM’de 200 mağaza yer alıyor. 34.000 m²’lik bir alanda kurulan ve 40.000 m² kiralanabilir alana sahip Palladium’da; mağazalar, kafe & restoranlar, sinema salonları, çocuk eğlence parkları ve hipermarket’in yanında 2.500 araçlık ücretsiz kapalı otopark, vale, revir, vestiyer, ücretsiz müşteri servisi, çocuk tuvaleti gibi ziyaretçilerinin her türlü ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yer almaktadır.

www.palladiumatasehir.com.tr

@palladiumall

PalladiumAVM

Palladiumatasehir

Adres: Palladium Alışveriş Merkezi, Barbaros Mah. Halk Cad. No:8-B, Ataşehir 34746 İstanbul

Tel: +90 216 663 15 00