Pendik Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi

Online Randevu Alma

Adres: Aydınlı Yolu Caddesi, Gülşen Sokak No: 3, (Pendik Şifa Hastanesi Yanı) Pendik/ İstanbul

Telefon: 0216 483 16 42- 43

Faks: 0216 483 16 44

KURULUŞUMUZ
Pendik Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Şifa Sağlık Tesislerine ait Aydınlı yolu caddesi Gülşen sokak no:3 Pendik Adresinde 2010 başında hizmete açılmıştır.

Merkezimiz müstakil, 5 katlı modern binasında hastaların, hasta yakınlarının ve çalışanlarının hertürlü rahat ve konforunu ön planda tutan fiziki altyapıya sahiptir.

Kaliteli hizmet ve hasta memnuniyetini daima ön planda tutan yönetim anlayışıyla hareket eden ağız ve diş sağlığı merkezimizde modern diş hekimliğinin en son tıbbi teknolojileri kullanılmaktadır. Toplam 11 adet diş polikliniği, panaromik röntgen ünitesi, yüksek teknolojili lazer cihazları ve ameliyathanesiyle halkımıza hizmet vermekteyiz.

Pendik Şifa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak hedefimiz; misyonumuz ve vizyonumuz doğrultusunda doğruluk ve dürüstlük ilkesinden ayrılmamak koşuluyla hastalarımıza en iyi hizmeti sunabilmek ve onların güvenine layık olabilmektir.

MİSYONUMUZ

Etik değerlere bağlı, hasta haklarına saygılı,Ağız ve Diş sağlığıyla ilgili tedavi edici uygulamalar yanında, koruyucu sağlık çalışmalarınıda kapsayan kaliteli ve ekonomik hizmetlerimizi,din,dil,ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin nitelikli ve uzman kadrolarımız ile halkımıza sunmaktır.


VİZYONUMUZ

Çağdaş bir yönetim sistemi ile, halkımızın Ağız ve Diş Sağlığı ihtiyacını, diş hekimliğinin en son teknolojisi ve uygulamalarıyla karşılamaya yönelik bir merkez olmaktır.