Adres:

Vişnezade Mah. Acısu Sok. Yok Hayır. 19 Maçka, Beşiktaş İstanbul, Türkiye

Telefon: +90 212 326 1100

E-Posta:[email protected]

   

Hakkında

Swissotel The Bosphorus, İstanbul, 2016 - 2017 yılları için Güvenli Oteller Yönetici Seviyesi Sertifikasına sahip İstanbul, İstanbul'un merkezinde, Boğaz'ın Avrupa yakasında bulunan beş yıldızlı lüks bir oteldir. Dünya standartlarında alışveriş ve yakındaki hareketli gece hayatı ile 65 dönümlük tarihi bahçelerin içinde yer alan otel, en son teknolojiye ve özel olanaklara sahip 566 oda ve süit sunmaktadır.

Etkinlik odaları ve balo salonu da dahil olmak üzere 5 ila 1200 kişi kapasiteli çeşitli toplantı alanlarına ek olarak, Swissotel The Bosphorus, Istanbul'da mükemmel düğünü düzenlemenize yardımcı olmak için bir etkinlik planlamacıları ekibi hazırdır.

Ödüllü Pürovel Spa & Sport, dünyanın her yerinden lüks bütünsel spa terapileri sunmaktadır.

Konaklamanız boyunca aracınız için güvenli otel otoparkı da mevcuttur.

Swissotel The Bosphorus, Istanbul, Swissotel Living sayesinde size özel ve yeni bir yaşam tarzı deneyimi sunuyor: stüdyodan bir yatak odasına kadar üç yatak odasına kadar çeşitli boyutlarda 63 zarif süit, en üst düzeyde şık ve lüks bir ortam sunuyor ve misafirlerin keyfini çıkarmasını sağlıyor. Özel bir çatı havuzu içeren tüm otel hizmetleri, kendi dört duvarlarının konforunda.