Adres:

Merkez Mahallesi, Ali Duran Sokak No. 6, Yenibosna 34197 İstanbul
Türkiye

Tel: +90 212 4962222

Hakkında

Alman otelcilik standartlarıyla Türk misafirperverliğini yaşayın. Çevresinde çok sayıda eğlence ve alışveriş olanakları, iş ve fuar merkezleri bulunan otel, İstanbul'un kalbinde yer alıyor, kısaca yaşamın tam ortasında. İstanbul Atatürk Havalimanı'na sadece 5 km mesafede bulunan Steigenberger Airport Hotel İstanbul, dünyaca ünlü tarihi Sultanahmet bölgesine 20 km uzaklıktadır.

Oteldeki odaların tümü klimalı ve düz ekran HD uydu televizyonlarla donanmıştır. Ayrıca otelden IFM ve CNR Fuar Merkezlerine erişim kolaydır. Yenibosna metro istasyonu otele 8 dakikalık araba yolculuğu mesafesindedir. Steigenberger Airport Hotel İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ne 17 km ve Taksim Meydanı'na 26 km uzaklıkta bulunmaktadır.

Misafirlerin konforlu bir şekilde konaklamaları için otelde bulunan 209 lüks ve modern odalarda 42'' HD televizyon, çalışma masası, kasa, minibar, halı zemin, çay ve kahve hazırlama olanakları mevcuttur. Misafirlerin kalışlarını unutulmaz kılmak için otelin hizmetleri arasında SPA ve spor merkezi, kapalı havuz bulunmaktadır. Ayrıca toplantı ihtiyaçlarınız için otelde modern teknolojiyle donanmış 3 adet toplantı odası ve büyük bir balo salonu bulunmaktadır.