Adres:

Sinanpaşa Mah, Hayrettin İskelesi Sok, No.1, Beşiktaş, İstanbul, 34353, Türkiye

Telefon:(90 212) 275 8888

Faks:(90 212) 275 8889

Hakkında
 

İstanbul baharatlı çarşıları sizi büyüledi. Uzun anlar için, Ayasofya'nın yükselen kubbesini süsleyen karmaşık desenlerde kendinizi kaybettiniz. Aklınızdaki sabah anılarıyla parlayan , İstanbul'daki Shangri-La Bosphorus'un kucağına geri dönüyorsunuz .

Her zamanki gibi sıcak ve özenli bir hizmetle karşılanırsınız. Büyüleyici misafirperverlik hissi, kusursuz süitinizin kapısını açtığınızda devam eder. Beşiktaş'ın finans ve eğlence bölgesinde ideal bir konuma sahip olan otel, Boğaz Boğazı'nın nefes kesici manzaralarını sunmaktadır. Özel terasınıza adım atarken, iki kıtanın arasında yaşayan bir yaşam çizgisi olan Boğaz'ın masmavi sularıyla göz kamaştırıyorsunuz.

Nefis bir öğle yemeğinin vaadi sonunda sizi alttan çıkarır. Tantalizing aromaları sizi Shangri-La'nın mutfak gururu olan Shang Palace'a götürür . Zarif hazırlanmış bir dizi geleneksel Kanton lezzetleri damak tadınıza göre tatlı ve tuzlu.

Yemeğin canlandırdığı, yakındaki turistik yerleri keşfetmek için yola çıkın. Kısa bir yürüyüş mesafesinde, Osmanlı padişahları için yapılmış avize tasarımlı odaların zenginlikleriyle sizi şaşırttığı Dolmabahçe Sarayı yer almaktadır. Öğleden sonra, Nişantaşı'nın lüks butiklerinde daha modern bir lüksü de barındırıyor.

Bunun gibi unutulmaz bir gün, dinlendirici bir sonla güzelleşir. Otele geri döndüğünüzde, CHI, The Spa'ya giriyorsunuz . Yetenekli bir terapistin yatıştırıcı elleri vücudunuzdaki her düğümü eriterek derin bir rahatlama hissi bırakır.

Bu keyifli masajın ardından, beklediğiniz başka bir muamele geliyor: bir hamam veya Türk hamamı. Temizleyici ısıyla kaplanmış, buharın tutacağı gibi iç çekerek uzanıyorsunuz. Yaklaşan maceralarınızla ilgili düşünceler etkileyicidir, ancak şimdilik, bu huzur dolu yerde dolaşmaya minnettarsınız.