Adres:

Güven Mh. Eski Londra Asfaltı Cd. No: 83 Merter - Güngören - İstanbul

Tel: +90 212 506 0808

Faks: +90 212 506 0910

Email: [email protected]

Email:[email protected]

Hakkında

22.000 m2 alana sahip ve bölgenin ilk uluslararası otel markası olan Ramada Hotel & Suites Merter, İstanbul’un tekstil merkezinde, ferah ve şık 700 m2 lobisi, konforlu 200 oda ve suit’i , tam donanımlı 8 toplantı salonu, özel günlerinize ev sahipliği yapacak 2 adet balo salonu ve 1700m2 kapalı alana kurulmuş Spa & Fitness merkezi ile siz değerli misafirlerine “Hoşgeldiniz” diyor.

Canlı ve ferah atmosferinde sunulan kusursuz hizmetleri ile iş ve tatil amaçlı seyahatlerinize farklı bir dokunuş sağlayan Ramada Hotel & Suites Merter, bir otelden çok daha fazlasını misafirlerine sunuyor.

Yürüme mesafesindeki tramway ile Zeytinburnu metro ve metrobüs istasyonuna sadece 5 dakika uzaklıkta olan Ramada Hotel & Suites Merter; tarihi yarım ada, Atatürk havalimanı ve CNR fuar merkezine rahatlıkla ulaşım sağlayacağınız bir lokasyonda konumlanmıştır.

İstanbul Avrupa Yakası’nın en populer turizm merkezlerine yakınlıgı ile Ramada Hotel & Suites Merter, hem sınırları icinde hem de cevresinde gezilip gorulecek yerlere sahip.

Yürüme mesafesinde bulunan,hem alısverisin hem de eğlencenin keyfini cıkarabileceginiz Kale Outlet Center Otelimize sadece 8O m. uzaklıktadır.

Zengin markaları ve kolay ulasım saglayan lokasyonu ile sehrin yeni cazip alanlarından

Marmara Forum’a Otelimizden kolayca ulasabilirsiniz.