Adres:

Zorlu Center , 34340 İstanbul, Türkiye

Tel : 0212 924 02 00 

E-Posta: [email protected]

    

Hakkında

Bu eski ve hareketli metropolün üzerinde yükseliyor. Sakin ve serin bir vaha. İstanbul'daki bu lüks otel, şehrin sunduğu her şey için çarpıcı bir nokta.

Raffles Istanbul, Boğaz'ın üstünden muhteşem manzaralar sunan yeni bir lüks düzey sunuyor. Konuklar, Raffles'ın sunduğu duygusal lüksün yanı sıra İstanbul'un eşsiz enerjisini de yaşayabilirler.

Raffles Istanbul hızla hem yerel hem de uluslararası seçkinler için tercih edilen yer haline geldi. Çarpıcı modern mimariye karşı hazırlanmış çok çeşitli çağdaş sanat eserleri ile otel, iyi seyahat eden konuklar için bir vahadır.

Otele lüks lüks markaların yanı sıra dünya standartlarında eğlence sunan bir gösteri sanatları merkezi ile modern bir çarşı gibi lüks Zorlu Merkezi eklenmiştir. 5 yıldızlı İstanbul otelimizin her bir unsuru, konuklarına eşsiz bir lüks ve hizmet sunan Raffles Butlers ile, kendilerini tamamen rahat ve evde hissettirmek için özenle düşünülmüştür. Şehrin en büyüklerinden biri olan Raffles Spa, mükemmel bir dinlenme ve gençleşme deneyimi için Türk hamamından Doğu masajlarına kadar her şeyi sunuyor.

Otel, sayısız barı ve restoranıyla, Akdeniz mutfağından lezzetler sunan Rocca Restaurant ve geleneksel, enerjik atmosferi ile efsanevi Long Bar gibi rahat yemeklerden dünyaca ünlü gastronomiye kadar çeşitli seçenekler sunar. . Ayrıca seçkin restoranlardan birinde özel bir akşam yemeği ya da içki içmek, balo salonunda düğün yapmak ya da kurumsal etkinlikler için toplantı salonları için olsun, çok çeşitli toplantı alanları ve mekanları vardır.

Kentin Avrupa yakasında, Beşiktaş semtinde bulunan otel, Eski Kent'ten Boğaz'a kadar her yere mükemmel ulaşım bağlantılarına sahiptir ve konukların İstanbul'un sunduğu her şeyi tam olarak deneyimlemelerini sağlar.