Adres:

19 Mayis Cad. No 2 Şişli 34360 İstanbul Türkiye 

Tel: +90 (212) 3750000

Hakkında

İstanbul’un büyüleyici turistik mekanları ,alışveriş merkezleri ve iş yaşamına yakınlığı ile Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli; şehir merkezinde kalmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. 291 ferah oda ve suiti bulunan otel, misafirlerine ücretsiz yüksek hızlı kablosuz internet erişimi, her odaya özel klima kontrolü, açık /kapalı yüzme havuzu ve fitness merkezi gibi birçok imkan sağlıyor. Misafirler Steak n more Istan’bull Restaurant’da Türkiye’nin en güzel et, peynir ve şaraplarının tadına bakabilirken; Hamdi Restoran’da otantik Türk mutfağını deneyebiliyor. Bond Urban Bar iş sonrası bir kokteyl ya da uyku öncesi bir içki için konuklarını bekliyor. Botanica Fitness &Spa’da fitness merkezi, jakuzi, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, kapalı ve açık havuzları ve 10 tane masaj odası bulunuyor. Konferanslar, galalar, düğünler ve kurumsal organizasyonlar için otelde tam donanımlı 16 toplantı salonu ve 750 metre karelik balo salonu bulunuyor. Radisson Blu Hotel, İstanbul Şişli’deki konaklamanız boyunca;

Şehrin cazibe merkezi olan tarihi - turistik mekanlara, müzelere, alışveriş merkezlerine gitmek için yürüme mesafesindeki otobüs, metro ve vapuru kullanabilirsiniz.

Yüksek hızlı kablosuz internet erişimi bulunan konforlu ve şık 291 oda ve suitin keyfini çıkarabilirsiniz.

Steak n more Istan’bull Restaurant’da en lezzetli Türk şaraplarının, etlerinin ve peynirlerinin uyumunu tadabilirsiniz.

Hamdi Restaurant’da Türk mutfağına özel lezzetleri deneyebilirsiniz.

Bond Urban Bar’ın seçkin ve zengin içki menüsü ile tanışabilirsiniz.

İş toplantılarınızın başarılı geçmesini, son teknoloji ile donatılmış 16 esnek toplantı salonu ve 750 metre karelik balo salonu ile sağlayabilirsiniz.

3,000 metrekarelik spa ve bakım merkezinde; rahatlatıcı bakım seçenekleri ve masaj terapileri ile tazelenin; fitness merkezinde günün stresinden arınabilirsiniz.

İş toplantılarınızın başarılı geçmesini, son teknoloji ile donatılmış 16 esnek toplantı salonu ve 750 metre karelik balo salonu ile sağlayabilirsiniz.