Adres:

Camlibelde Sitesi Hasan Tokatlı Sokak No.13 Aydınlı Tuzla  34953  İstanbul  Türkiye 

Tel: +90 216 560 60 00 

Hakkında

Her biri ücretsiz yüksek hızlı Wi-Fi gibi olanaklara sahip 254 oda ve süit arasından seçim yapın. Ayrıca çoğu otelin havuz kenarındaki bahçelerinin veya Zen bahçesinin muhteşem manzaralarına sahiptir. Turca Restaurant'ta gün boyu yemek yemenin tadını çıkarın veya Casa Grill Restaurant'ta Akdeniz mutfağının tadına bakın. Blu Breeze Bar & Lounge'da ustalıkla hazırlanmış bir içki ve lezzetli atıştırmalıklarla gevşeyin ya da Aqua Pool Bar'dan serinletici bir havuz başı kokteyli yudumlayın.

İstanbul'da kaldığınız süre boyunca özel otopark, havaalanı servisimiz ve güler yüzlü konsiyerj personeli gibi hizmetlerden de yararlanabilirsiniz. Kapalı ve açık yüzme havuzları, sauna, jakuzi, fitness merkezi ve etkileyici masaj seçenekleri, vücut bakımları ve diğer premium seçeneklerle 4.000 metrekarelik bir dinlenme vahası olan Elysia Spa otelimizdeki vurgulamanın tadını çıkarmak için zaman ayırdığınızdan emin olun. Spa hizmetleri

Tuzla otelimiz ayrıca 2 büyük balo salonu, 9 toplantı odası ve en son görsel-işitsel teknolojiyle İstanbul'da seminerler, ziyafetler ve düğünler için mükemmel bir mekandır.