Adres:

Evliya Çelebi Mah. Refik Saydam Cad No 19 Tepebaşı Taksim 34430 İstanbul Türkiye

Tel: +90 (212) 377 2500

Hakkında

Radisson Blu Hotel, İstanbul Pera ve eşsiz Haliç manzarası ile birlikte bambaşka bir neşe, tamamen farklı bir deneyim sizi bekliyor. A la Cart teras restoranımız hizmetinizdedir.

Pera'nın ilk uluslararası zincir oteli Radisson Blu Hotel, İstanbul Pera; Haliç ve eski İstanbul'un bohem tarzı odaları, iyi donanımlı uluslararası toplantı standartları, toplantı salonları, Spa merkezi ve farklı lezzetler sunan restoranlar ile İstanbul'un ruhunu yakından görmek isteyen misafirlerini bekliyor.

Radisson Blu Otel, İstanbul Pera; Her ihtişamlı dönemden beri her zaman ayrıcalıklı bir yer olan Pera'nın her ihtişamlı yönü ile bugünkü rahatlığı birleştiriyor.

Otel, İstanbul'da kültür, sanat ve eğlence merkezi olarak bilinen ve çoğu tarihi mekanlara ve toplu taşıma araçlarına yürüme mesafesinde bulunan Pera semtinde yer almaktadır.

Otelin lüks konforlu odaları, bohem tarzında döşenmiştir ve ücretsiz yüksek hızlı internet hizmeti ile konuklarının kullanımı için donatılmıştır.

Otellerin arasında lezzetli yiyecek ve içecek olanakları Süper Kahvaltı büfesi ve muhteşem Haliç manzaralı A la Carte restorandır.

Toplantı odaları; Modern teknolojiyle iyi donanımlı başarılı organizasyonları garanti eder.