Adres:

Halkalı Merkez Mahallesi Fatih Caddesi No. 99, Küçükçekmece -İstanbul Türkiye

Tel: +90 (212) 999 67 77

Hakkında

Uygun bir konumda şık konaklama

İstanbul otelimiz hem iş hem de tatil seyahatinde olanlar için mükemmeldir çünkü İstanbul Atatürk Havalimanı, CNR Expo Center, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi ve çok sayıda alışveriş merkezi ve outlet alışveriş merkezine yakındır. Havaalanına (belirli saatlerde mevcuttur) ve yerel alışveriş merkezlerine ücretsiz servis hizmetimizden yararlanın veya otelin hemen önünde duran bir halk otobüsüne binin. Atatürk Havalimanı otelimizde erişilebilirlik özelliklerine sahip odalar da dahil olmak üzere 154 şık oda bulunmaktadır.

Spa tesisleri, lezzetli yemekler ve modern buluşma alanları

Live-inn Room Restaurant'ta lezzetli bir kahvaltıyla harika bir başlangıç ​​yapın. Öğle ve akşam yemeklerinde Anadolu Ziyafet Restaurant'ta Türk yemeklerini tadın. Kapalı yüzme havuzu, fitness alanı, masaj ve terapi odaları, hamam, sauna ve buhar banyosu bulunan spada dinlendirici bir gün geçirin. Ayrıca açık otopark, bir iş merkezi ve en büyükleri 340 kişiye kadar kapasiteli 7 esnek toplantı odası sunuyoruz.

Otel özellikleri

Otelimizden 4km uzaklıkta bulunan İstanbul Atatürk Havalimanı'na ücretsiz transfer hizmetinden misafirlerimiz yararlanabilir. Servisimiz uluslararası varış kapılarının A ve B kapıları arasındadır. Servis için lütfen varış gününüzden önce otelle irtibata geçiniz.

Alışveriş merkezinin servis otobüsünü yakındaki alışveriş merkezlerine götürerek alışveriş yapmanın tadını çıkarın.

154 odanın tümü ücretsiz Wi-Fi ve spa merkezine giriş imkanı sunmaktadır.

Anadolu Ziyafet Restaurant, Live-Inn Oda Restaurant ve salonumuzda sabah erken, gece geç saatlere kadar yemek yiyebilirsiniz.

Spa'nın fitness alanında, kapalı yüzme havuzunda ve saunada gerçek rahatlamayı deneyimleyin.

Tesis bünyesindeki otoparka sahip tam donanımlı iş merkezimizden yararlanın.