Adres

Küçükayasofya Cad. No:40 Sultanahmet İstanbul

Tel: 0212 638 44 28

E-Posta:[email protected]

https://www.istanbulburda.com/images/upload/image_246.png https://www.istanbulburda.com/images/upload/image_247.png

https://www.istanbulburda.com/images/upload/image_248.png

https://www.istanbulburda.com/images/upload/image_249.png

Hakkında

Türkiye'nin eşsiz müze oteli Eresin Hotels Sultanahmet, Dünya'daki iki kıta üzerinde yer alan tek sehir İstanbul'un kalbinde bulunmaktadır.

Eresin Hotels Sultanahmet misafirlerine sadece kişiselleştirilmiş kalite, hizmet ve konfor sunan bir otel değil, aynı zamanda Sarnıç, Mozaik, 49 parça Helenistik, Roma ve Bizans dönemlerine ait tarihi ve mimari öneme sahip tarihi eser ve Helenistik, Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerine ait olağanüstü keşifleri sergileyen bir butik müze otelidir.

İstanbul'daki butik müze otelde bulunan değerli tarihi eserlere ek olarak odalarda ve genel kullanım alanlarında İngiltere'deki Londra British Museum'da sergilenen Osmanlı İmparatorluğu'na özgün seramiklerin tek orijinal kopyalarının koleksiyonu sunulmaktadır.

Eresin Hotels Sultanahmet sadece yüksek seviyede kalite sunmak için değil, aynı zamanda orijinal ve detaylı düşünülmüş bir tasarım sunmak için hizmet vermektedir. Dolayısıyla İstanbul'un tarihi Sultanahmet semtinde yer alan, şehrin ana turistik, eğlence ve alışveriş bölgelerine yakın olan ve bunun yanı sıra Sultanahmet Camii, Ayasofya, Hipodrom ve Topkapı Sarayı gibi dünyaca ünlü turistik yerlere sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde bulunan müze otelin kendine özgün kimliği vardır.