Adres

Büyükdere Caddesi No 161 Zincirlikuyu Levent 34394 İstanbul

İletişim

Telefon: +90 (212) 337 0444

Faks: +90 (212) 347 3325

[email protected]

   

Hakkında 

Eskiden öncelikli bir yerleşim bölgesi olan Levent, 2000'li yılların ortalarından bu yana İstanbul'daki ticaret bölgesinin önemli bir merkezi olmaya başladı. Sadece son birkaç yılda, önde gelen Türk ve uluslararası şirketlerin işgal ettiği yükselen gökdelenler, Büyükdere Caddesi adı verilen ana caddenin 2-3 kilometre boyunca açıldı. Bu son teknolojiye sahip gökdelenlerin büyük bir kısmı, birbirinden, hayatın her kesiminden müşteriyi kendine çeken, cömert alışveriş merkezlerine adım attı. Sonuç olarak, bugün Levent sadece büyük bir iş bölgesi değil aynı zamanda eğlence amaçlı seyahat edenler için de bir cennettir. Ayrıca, 2014 yılının sonlarında ultra özel Zorlu Center açıldı ve Avantgarde Levent Hotel'e sadece 1 km uzaklıktadır. Bir şık ve lüks bir iş ve konut kompleksi Topnotch uluslararası ve Türk perakendeciler ve restoranlar ile özel alışveriş merkezi. Bununla birlikte, mega kompleksinde şimdiye kadarki direniş, uzun zamandır devam eden yerel bir çizgi çeken uluslararası ve ünlü müzikaller, oyunlar, dans şovları ve klasik ve çağdaş müzik konserlerine ev sahipliği yapan yüksek teknoloji ürünü ve modern Zorlu Performans Merkezi'dir. uluslar arası sahne sanatları hayranları.

Öyleyse, Avantgarde Levent Boutique Business Hotel'e hoş geldiniz! Mayıs 2010'dan beri Levent'teki İş Bölgesi'nin merkezinde, Boğaz Köprüsü'ne 1 km, metroya 50 metre uzaklıktaki “metrobüs”, İstanbul'un Avrupa yakasını Asya yakasına bağlayan hızlı bir otobüs geçiş sistemi ; Atatürk Uluslararası Havaalanına 25 km; Kentin Asya yakasında bulunan Sabiha Gökçen Havaalanı'na 45 km; Eski Şehir'e 11 km; ve Taksim il merkezine 15 km.

7 katlı Avantgarde Levent, toplam 84 konuk odasına sahiptir (63 Deluxe, 14 Grand Deluxe, 4 Superior Deluxe ve 3 Residential Suites); son teknoloji balo salonu ve 4 toplantı odası; 2 restoran; 1.000 m2 Spa & Sağlık Merkezi, tam donanımlı Spor Merkezi; Pilates / Yoga Stüdyosu; ve İş Merkezi. Ayrıca, otelin iç ve dış kısımları, önde gelen Türk ve Uluslararası çağdaş sanatçıların sanat eserlerini sergiliyor.

Avantgarde Levent aşağıdaki olanakları ve hizmetleri sunar:

  • Avangarde Catering Hizmetleri (tesis içi / saha dışı)
  • Sigara İçilen / Sigara İçilmeyen Odalar
  • 24 saat oda servisi
  • 24 saat konsiyerj hizmetleri
  • 24 saat çamaşırhane ve kuru temizleme hizmetleri
  • Bagaj Açma / Paketleme Hizmetleri
  • Limuzin ve Lüks Araç Kiralama Hizmetleri
  • Havalimanı aktarmaları
  • Vale park
  • Evcil hayvan kabul edilmez