Adres

Maltepe Mah. Serçe Kale Sk. No : 1/1 Zeytinburnu 34010 İstanbul – Turkiye

Tel:+90 212 482 30 40 

 Fax: +90 212 481 01 22

Booking Inquiries:

[email protected]

Sales Office:

[email protected]

[email protected]

Hakkında

Grand Makel Hotel Topkapı’nın profesyonel ekibi; hayatınızın en unutulmaz gününü en ince detayına kadar organize ediyor. Kahramanı olmaya hazırlandığınız masalı bizimle paylaşın ve bu masalın kahramanı olun. 3.90 metre tavan yüksekliğine sahip olan balo salonumuz 400 kişi kokteyl ve 280 kişi yemekli davetleriniz için hizmet veriyor. Türk ve dünya mutfağının en leziz örneklerinden oluşan zengin menü seçenekleri beğeninize sunuluyor. İstanbul'un ışıltılı siluetini gözler önüne seren, etrafı camlarla çevrili 350 m2'lik balo salonumuzda hayalinizdeki düğünü ferah ve keyifli bir atmosferde gerçekleştirme imkânı bulacaksınız.

Grand Makel Hotel Topkapı’nın profesyonel ekibi; hayatınızın en unutulmaz gününü en ince detaylarına kadar organize ediyor. Kahramanı olmaya hazırlandığınız masalı bizimle paylaşın ve bu masalın kahramanı olun..

3.90 metre tavan yüksekliğine sahip olan balo salonumuz 400 kişi kokteyl ve 280 kişi yemekli davetleriniz için hizmet veriyor. Türk ve dünya mutfağının en leziz örneklerinden oluşan zengin menü seçenekleri beğeninize sunuluyor.

İstanbul'un ışıltılı siluetini gözler önüne seren, etrafı camlarla çevrili 350 m2'lik balo salonumuzda hayalinizdeki düğünü ferah ve keyifli bir atmosferde gerçekleştirme imkânı bulacaksınız.

Sultanahmet, Eyüp Sultan, Pierre Lotti gibi en popular tarihi mekanlara ve Haliç Kongre Merkezine, Atatürk Havalimanı’na son derece yakın konumda olan Grand Makel Hotel Topkapı tarihi eski İstanbul’a 10 dakika, Taksim, Şişli, Levent bölgelerine 20 Dakika, Atatürk Havalimanı’a ise 15 dakika mesafede yer almakta olup tranway, metro ve metrobüs duraklarına yürüme mesafesindedir.


Professional team of Grand Makel Hotel Topkapı is there to organize the most memorable day of your life to the finest details. Share your dreams with us in which you will become a hero and become the hero of this fairy tale... 

Our ballroom with 3.90 meters ceiling height serves for 400 people for cocktail and 280 people for dinner. The rich menu choices of the most delicious examples of Turkish and world cuisine are presented to your liking. 

In our 350 sq. meters ballroom, surrounded by glass, which reveals the glittering silhouette of Istanbul, you will find the opportunity to make your dream wedding come true in a spacious and pleasant atmosphere.

Grand Makel Hotel Topkapi which is very close from Atatürk Airport and attactive historical places like Sultanahmet, Eyüp Sultan, Pierre Lotti and Golden Horn Congress Center is 10 minutes from historical old Istanbul, 20 minutes from Taksim, Şişli and Levent areas. Also 15 minutes from Atatürk airport and is within walking distance of the tram, metro and metrobus stations.