Adres

 Yenişehir Mah. Osmanlı Bulvarı Millet Caddesi Sümbül Sok. No:8 Kurtköy, 34912 Pendik-İstanbul

Tel: +90 216 639 42 42/  +90 216 639 42 42

[email protected]

Hakkında

Ekinci Residence Sabiha Gökçen Havalimanı'na sadece 2 km mesafede yer almaktadır.Rahatlığınız için her türlü konfor düşünülerek modern bir şekilde dekore edilmiş suit odalar ile sizlere ev sahipliği yapmaktadır. Tesisimiz, şezlong ve şemsiyelerle çevrili  açık bir havuza sahiptir, 24 saat hizmet veren resepsiyon, ücretsiz açık ve kapalı otopark, restoran, ücretli oda servisi hizmeti bulunmaktadır. 
Ekinci market giriş katında bulunmaktadır.
Ekinci Residence'ın geniş suitleri merkezi klima ve ısıtma sistemi ile donatılmıştır. Suitlerin her birinde LCD ekran TV'nin yanı sıra, ücretsiz internet hizmeti, yerli ve yabancı uydu yayınları, telefon, kasa, lüks banyo malzemeleri,  fön, ücretsiz çay-kahve-su ikramı ile birlikte elektrikli su ısıtıcısı bulunmaktadır. Bazı süitler havaalanının manzarasını sunmaktadır, ayrıca sigara içilebilen konaklama birimleri mevcuttur.
 Tesiste her gün zengin açık büfe kahvaltı servis edilmektedir. Alakart restoran, Türk mutfağından seçkin lezzetlerle hizmet vermektedir. 
Tesisimize Viaport Alışveriş Merkezi 2 km, Pendik-Yalova Feribot İskelesi ise 10 km mesafede yer almaktadır.


kinci Residence offers spacious suites are equipped with central air conditioning and heating system. Flat-screen TVs in each suite, as well as an electric kettle with free tea and coffee set. Some suites offer views of the airport is also available accommodation units for smoking.
A buffet breakfast is served daily at the resort. À la carte restaurant serves delicious dishes of Turkish and international cuisine. Room service is also available. 
Ekinci Market is on the ground floor.