Adres

Osmanağa Mah. Mühürdar Fuat Sk. No:5 Pk:34714 Kadıköy - İSTANBUL

Tel: 0216 418 83 83 

Faks:0216 418 98 94

Eposta:[email protected]

Hakkında

Sizlere Anadolu yakasının ilk "First Class Business " oteli olarak hizmet vermektedir.
İstanbul'un yoğun iş merkezlerinden Kadıköy’de, İTÜ tarafından zemin yoklaması yapılmış ve depreme maksimum dayanıklılık standartlarında inşaa edilmiş, bu bölgede büyük bir ihtiyacı karşılamakta olan hotelimiz, siz değerli misafirlerine, gerçek 4 yıldız kalitesi sunuyor olmanın haklı gururunu yaşamaktadır. 
İsmini bir marka haline getirmeyi amaçlamış olan Dila Hotel ailesi, başarının; kaliteli ekipman ve insan gücünü bir araya getirmek ile mümkün olacağını benimsemiştir. 
Dila Hotel; sizlerin rahatı için hazırlanmış 1 suit, 4 superior, 74 standart olmak üzere toplam 79 oda ve 160 yatak kapasitesi ile her türlü konaklama ve sunumlarınıza ev sahipliği yapabilecek, teknolojik tüm ekipmanları ile hizmet veren 2 adet toplantı salonu, gerçek Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabileceğiniz restaurantı, sıcak yaz akşamlarında serin alternatifler sunan "Terrace Bar", güzel vakit geçirebileceğiniz fittness ve eğlence salonu,aracınızı güvenle bırakabileceğiniz kamera kontrollü kapalı otopark ve diğer tüm ihtiyaçlarınızı profesyonel şekilde karşılayabilmek amacı ile hizmetinize sunulmuş üniteleri ile sizleri misafir edebilmek için otelimize davet ediyoruz. 
Dila Hotel ailesi olarak taleplerinize cevap verebilmek için hizmetinizdeyiz, en kısa zamanda sizleri de misafir edebilmek dileklerimizle.


We serve you as the first "First Class Business" hotel of Anatolian side.
Our hotel is located in Kadikoy, one of the most intensive business center of Istanbul, ground inspection has been performed by İTÜ and built according to maximum durability standards against earthquake and meets a great need in this area and proud of serving the real quality of 4 stars to our esteemed guests. 
Dila Hotel family aimed to make its name a brand name has adopted the fact that success is possible only by bringing quality equipment and manpower together.
Dila Hotel has total 79 rooms including 1 suite, 4 superior, 74 standard rooms and 160 beds capacity and able to host all kinds of accommodation and presentation needs, two meeting centers serving with all essential technological equipment, restaurant where you can taste Turkish cuisine, Terrace bar offering cool alternatives in hot summer nights, fitness and recreation center to have joyful time, camera controlled indoor car park where you can leave your car safely and other units offered to your service to meet any other needs and we would like to invite you to our hotel. . 
We are available to respond to your requests as Dila Hotel family, Wishing to host you as soon as possible.