Adres
Halaskargazi Cad. No:80 34371 Osmanbey, Şişli, İstanbul

E-Posta Adresleri:
[email protected]
[email protected]

Telefon No: 0212 2315930

Faks No: 0212 2315945

Hakkında

Derpa Suite Hotel Osmanbey'in ayrıcalıklı hizmetleri:
İstanbul'un en canlı ve ticari açıdan hareketli bölgesi Şişli Osmanbey'deki en yeni ve gözde Business Hotel konseptli otelimiz Derpa Suite Hotel Osmanbey'in ayrıcalıklı hizmetleri, kendinizi çok özel hissettirecek, Derpa Suite Hotel Osmanbey, İstanbul' daki yeni eviniz olacak.

Konaklamanız sırasında aşağıdaki hizmetlerden faydalanabilirsiniz:
* Hızlı Giriş ve Çıkış
* Ücretsiz Sauna
* Masaj (ücretli)
* LCD TV
* Günlük Gazete Servisi (ücretli)
* Ücretsiz Wi-Fi
* Gün içerisinde Oda servisi (ücretli)
* Misafir İlişkileri


Çocuklar ve Bebekler için:
Derpa Suite Hotel Osmanbey olarak, tüm misafirlerimizin kendilerini evlerinde hissetmeleri için en iyi hizmeti veriyoruz. Çocuklar bizim için çok değerlidir. Onların konaklamaları sıralarında kendilerini huzurlu, konforlu ve mutlu hissetmeleri bizim için çok önemlidir. Hizmetlerimiz siz değerli konularımızın çocuklarız ve bebeklerizle daha stressiz bir konaklama geçirmeleri için düşünülmüştür.

Aliss SPA Center:
Aliss SPA Center'de, gözlerinizi kapatın ve kendinizi şımartmaya hazır olun. Saunanın muhteşem sıcaklığında günün yorgunluğunu atabilir ve masaj ile sizi yeniden doğmuş gibi hissedebilirsiniz.


Privileged Services in Derpa Suite Hotel Osmanbey:
Thanks to the privileged services in Derpa Suite Hotel Osmanbey, the latest and most popular business concept hotel in Sisli Osmanbey which is the most dynamic region of Istanbul in terms of commercial activities, you will feel very special and Derpa Suite Hotel Osmanbey will become your home in Istanbul. From our location, it is easy to reach 24 hours a day by private car, taxi, bus or subway and located in the miidle of many shopping centers such as Cevahir Shopping Mall, City's Shopping Mall, Osmanbey, Nisantasi, Rumeli, Pangalti, Sisli and busy areas where luxury restaurants, bars, cafes and night clubs.

You may benefit from the following services during your stay in our hotel:
* Express C/in and C/ out
* LCD TV
* Daily newspaper service on request
* Free Wi-Fİ
* Laundry Service
* 24 –hour room service
* Guest Relations Service

Children And Us
As Derpa Suite Hotel Osmanbey, we offer the best services to all our guests so that they may feel at home. Children are invaluable to us. It is especially important that they feel at ease, comfortable and happy during their stay at our hotel...

Aliss SPA Center
Close your eyes and be prepared to spoil yourself in Aliss SPA Center. You may get rid of daily stress and relax in the hot atmosphere of the Sauna. Massage service in Spa shall make you feel as if you are reborn.