Adres
 Bağlarçeşme Mahallesi 1110 Sokak No:4 Esenyurt / İstanbul-Türkiye
Telefon:+90 212 699 60 60
Viber: +90 541 233 33 71
WhatsApp: +90 541 233 33 71
Faks:+90 212 699 60 47
E-posta: [email protected]

Hakkında

Dab Hotel yeni şehir ve binaların kurulması ile bir çok ünlü alışveriş, iş ve yaşam merkezlerinin bulunduğu İstanbul’un Esenyurt ilçesindedir. Dab Hotel; İstanbul’un en büyük fuar alanı olan Tüyap Fuar Merkezi’ne aynı zamanda yine İstanbul’un hızla gelişmekte olan, bölgesinde büyük sanayi ve lojistik firmaları barındıran Hadımköy ilçesine bir kaç dakika uzaklıkta şehir oteli olarak hizmet vermektedir.Dab Hotel Tüyap Fuar Merkezi’ne 5 km, Istanbul Havalimanına 42 km, CNR Expo’ya 15 km, Sultanahmet Meydanına 27 km ve Taksim Meydanına 30 km mesafededir.

Çevre merkezlere sürekli shuttle hizmetimizle otelimize kolay ulaşımının ayrıcalığına sahip olacaksınız.Shuttle hizmeti otelimiz ile Atatürk Havalimanı, CNR EXPO, TÜYAP Fuar Merkezi, Sultanahmet ve Taksim merkezlerine düzenli olarak verilmektedir. Shuttle hizmeti almak için 2 saat önceden başvurmanız yeterlidir.

Otelimiz son sistem teknoloji ile donatılmış olup muhteşem klasik otel mimarisi ile tasarlanmış , konforlu odaları ,lüks toplantı salonları, alacar’te restaurantları, spa ve fitnees salonları, business center, american cafe bar bulunmaktadır.

Otelimizde delux ve konforlu 92 oda bulunmakta olup odalarımızda merkezi klima, Lcd tv, mini bar,  HIGH SPEED FREE WIFI, elektronik emanet kasası bulunmaktadır.


Centrally located in the industrial and newest residential area of Istanbul, DAB Esenyurt awaits professionals and leisure travellers its welcoming staff. It is very closely located to TUYAP and CNR Expo Centers. The building has renovated structurally with the latest technology.

SHUTTLE SERVICE
Our location is pretty close to TUYAP Exhibition Centre and CNR. You are privileged to get easily from our Hotel via our FREE SHUTTLE bus to main attractions. It departs regularly from CNR EXPO Exhibition Centre, TUYAP Exhibition Centre. It is 45 km away from Istanbul Airport.The Hotel offers totally 92 rooms, including 6 suites, 2 meeting rooms, restaurant, cafeteria, bar, sauna, Turkish bath, Finnish bath. All rooms are with central air conditioner, bathroom with shower, hairdryer, minibar, kettle, telephone, HIGH-SPEED FREE WIFI, safe deposit box, Lcd Tv. Our location is pretty close to TUYAP Exhibition Centre 5km, CNR. You are privileged to get easily from our Hotel via our FREE SHUTTLE bus to main attractions. It departs regularly from/to CNR EXPO Exhibition Centre, TUYAP Exhibition Centre. It is 45km away from Istanbul Airport.