Adres
Gümüşsuyu Mahallesi, Sıraselviler Cd. No:11, 34437 Beyoğlu/İstanbul
Telefon: (+90) 212 393 40 00
Fax:  :(+90) 212 393 4001  

Hakkında

İstanbul’un kültür, alışveriş ve eğlence merkezi Taksim’in kalbinde lokasyonuyla CVK Taksim Hotel Istanbul, misafirlerine sıcak ve konforlu bir atmosfer sunuyor. Şehir manzarasına sahip alternatifli oda ve süitler, sade ve şık tasarımlarıyla da ferah bir konaklama imkanı sunuyor.
 
CVK Taksim Hotel Istanbul’daki konaklamanızda İstanbul’un ruhunu keşfedecek, şehrin dokusunu ve kültürünü İstanbul’un en gözde konumundan tanıma imkanı bulacaksınız. İstiklal Caddesi’nin başlangıcında bulunan otel, 7/24 yaşayan şehrin keyfini çıkarmak ve gerçek bir İstanbul deneyimi yaşamak için ideal… Kültürel ve tarihi merkezlere yakınlığının yanısıra, cıvıl cıvıl İstiklal Caddesi’nin ve Taksim Meydanı’nın enerjisini size yaşatacak CVK Taksim Hotel ; alışveriş, yeme-içme ve eğlence denince akla gelen önemli mekanlara da yürüme mesafesinde.

İnce düşünülmüş detaylarla donatılan CVK Taksim Hotel Istanbul’da her şey rahatınız için tasarlandı. Zarif tasarımlarıyla öne çıkan oda ve süitler pastel renklerdeki dekorasyonlarıyla tamamlandı. Lezzetli atıştırmalıkların keyfini çıkarabileceğiniz lobby lounge, güne keyifli bir başlagıç yapmak ya da akşamüstü yorgunluğunuzu bir aperitif eşliğinde atmak için ideal. Taksim Meydanı manzarasına sahip La Nouba Restaurant zengin açık büfe kahvaltılara ve keyifli  alakart öğle & akşam yemeklerine ev sahipliği yaparken, özel günlerinizdeki organizasyonlar için de keyifli bir mekan alternatifi olma özelliğine sahip. Tam donanımlı toplantı salonları ile de, CVK Taksim Hotel Istanbul toplantılarınız ve event’leriniz için kusursuz adres.


Welcome to CVK Taksim Hotel

With its location in the heart of Taksim, Istanbul's cultural, shopping and entertainment center, CVK Taksim Hotel Istanbul offers its guests a warm and comfortable atmosphere. With the city views, the rooms and suites offer a spacious accommodation with simple and elegant design. 
Your stay in CVK Taksim Hotel Istanbul will let you discover the soul of Istanbul, and you will find the opportunity to know the city's fabric and culture from the most popular location of Istanbul. Located at the beginning of Istiklal Avenue, it gives the chance to enjoy a city that is lively 7/24 and to live a true experience of Istanbul ... In addition to its close location to the cultural and historic centers, CVK Taksim Hotel that let you live the energy of bustling Istiklal Street and Taksim Square, is also within walking distance to the famous shopping, food and beverage and entertainment centers. 
Equipped with kind details, everything in CVK Taksim Hotel Istanbul is designed for your comfort. Appealing to the eye with its elegant designs, the rooms and suites are decorated with pastel colors. The lobby lounge where you can enjoy delicious snacks, is ideal to make a fresh start for the day or to get rid of the afternoon stress with a delicious appetizer. With Taksim Square landscape, La Nouba Restaurant hosts rich open buffet breakfast and pleasant a la carte lunch & dinners, it can be a joyful alternative for your special day organizations. With its fully equipped meeting rooms, CVK Taksim Hotel Istanbul is the perfect address for your meetings and events.
Enjoy being in the heart of Istanbul with CVK Taksim Hotel Istanbul.