Adres

İmrahor Caddesi Sivaseli Sokak No:10 Sütlüce / Beyoğlu 34445 İstanbul / TÜRKİYE

Telefon:+90 212 314 0 444

 Faks :+90 212 314 0 404

E-Posta:[email protected]

Hakkında

Clarion Hotel Golden Horn sizi bekliyor… İstanbul’un canlı hayatının titreşimlerini hissedip, bu büyüleyici şehri yepyeni otelimiz ile keşfetmeye ne dersiniz?

Tüm dünyada 6,500’den fazla oteli ile başarılı otel zincirlerinden biri olan Choice Hotels International® ailesinin yeni üyesi Clarion Hotel Golden Horn modern tasarımı, Beyoğlu bölgesindeki merkezi konumu ile Haliç’in kıyısında yer almaktadır. Her çeşit ulaşım alternatiflerine olan yakınlığı ve önünde uzanan Altın Boynuz’ un sunduğu huzur otelimizin konumunu eşsiz yapmaktadır.

Toplamda 185 odamız içerisinde Haliç manzaralı, özel balkonlu odalar, bağlantılı Aile odalarımız mevcut olup, bölünebilen beş adet toplantı salonu ile geniş balo salonumuz, yerel ve dünya mutfağının en iyi örneklerini sergileyen Haliç Restoranımızda zengin renkleri ve lezzetleriyle yemeklerimiz tüm duyularınıza hitap edecek.

 Ulaşım kolaylıkları ve yol tarifi

Metrobüs/Otobüs/Minibüs ile E-5 (D100) karayolu üzerinde bulunan Haliç Köprüsü yakinindaki Sütlüce/Halicioglu duragina gelinir. Ayrica Üsküdar ve Eminönü’nden Sütlüce’ye giden sehir hatlari vapurlari bulunmaktadir. Sütlüce iskelesinden otele yürümek yalnizca 5 dakika sürmektedir. Bunlarin disinda Sisli ve Sishane’den hareket eden Sütlüce minibüsleri de ulasim alternatifleri arasindadir.

Taksi ile

Atatürk Havalanından 16 km/ 20 dk 

Sabiha Gökçen Havaalanında 47 km/ 45 dk 
Sütlüce İskelesinden

Üsküdar, Eminönü ve Kadıköy’den Sütlüce’ye giden “Şehir Hatları” vapurları bulunmaktadır. 

Metrobüs ile

E-5 (D100) karayolu üzerinde bulunan Haliç Köprüsü yakınındaki Halıcıoğlu durağında inilerek Miniatürk levhası takip edilerek otele ulaşılır.


Clarion Hotel Golden Horn awaits you… Are youready to explore and feel the vibrant atmosphere of this magical city Istanbul,with our brand new hotel?

As a new member of the Choice Hotels International® family, one of the world’s largest lodging companies with more than 6,500 hotels, the Clarion Hotel Golden Horn is a modern, centrally located hotel in the Beyoglu district, situated on the banks of the Golden Horn. The combination of ideal transport links, the central and tranquil location as well as the beautiful views over the glorious seafront of Golden Horn Strait (Haliç) makes this Istanbul Clarion Hotel very unique.

We will be welcoming our guests with well-appointed 185 rooms with Golden Horn views, private balconies, connected family rooms, five splitting meeting rooms, large ballroom, and the best examples of local and world cuisine. 

Our restaurant will appeal to all your senses with rich colors and delicacies.