Adres

Nişantaşı, Valikonağı Cad. No: 20, 34367 Şişli - İstanbul / TÜRKİYE

Rezervasyonlar: +90 212 258 34 26

Faks: +90 212 291 91 97

[email protected]

Hakkında

Şehrin en iyi alışveriş ve yemek bölgesinin kalbindesiniz; Valikonağı Caddesi. Dairelerin bazıları muhteşem Boğaz manzarasına sahiptir ve bazıları Valikonağı Caddesi'ne bakmaktadır.

Cheya Residences Nişantaşı'nın huzurlu ortamı, sakinlerinize cömert yaşam alanları, özel konut olanakları ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak zarif bir Resident Servis Ekibi ile bir sığınak sunar. 9 katlı Cheya Deluxe Residence Nişantaşı, güzel bir şekilde tasarlanmış 23; lüks ve geniş çift kişilik yatak odaları, stüdyolar, bir - iki - üç yatak odalı mobilyalı daire ve tam donanımlı mutfak veya mutfaklı işyerleri, tıp uzmanları, global gezginler ve eğlence endüstrisinde birkaç kişi için konaklama için ideal bir konaklama arayanlar için ideal olan mutfaklı mini mutfaklı süit ve süitler günler, haftalar veya daha uzun.

Cheya Nişantaşı'nın adresi; Vodafone Arena, Beşiktaş, Taksim, İstiklal Caddesi, Teşvikiye, Gümüşsuyu ve Harbiye'ye, İstanbul'un en önemli kongre merkezi ICEC - Lutfu Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Cemal Reşit Rey Konser Salonu, Amerikan Hastanesi dahil hastanelere kolay erişim sunar. , Jinemed, Intermed, SuperPlus, İstanbul Cerrahi Hastanesi, Fulya Bebek ve Acıbadem Hastanesi. Son yıllarda, Nişantaşı bir mutfak merkez üssü olarak ortaya çıkmıştır ve kentin en ünlü aşçılarının seçkin restoranlarıyla çevrilidir. Şehir sakinleri City's Mall'a kısa bir yürüyüş yapabilir ve alışverişin keyfini çıkarabilir. Cheya Nişantaşı, İstanbul'un tarihi bölgesinde yer almaktadır ve tüm müzelere yakındır.

Cheya Deluxe Residence Nişantaşı'na ve çevresine ulaşmak çok kolaydır; Bölgedeki birçok ulaşım aracı sayesinde. Metro istasyonlarından otobüslere, feribotlara, sizi İstanbul'da bulunan çok sayıda müze ve ilgi çekici yerlere götüren ulaşım bağlantıları bulunmaktadır.

Uygun olduğunda, sakinlerin varışlarını mümkün olduğunca erken planlamamıza izin vermelerini öneriyoruz. En iyi biletler, en sıcak restoran rezervasyonları ve hizmetleri, konaklamanızdan önce sizin için düzenleyebildiğimizde güvence altına alınmıştır. Ekibe bir ay önceden veya geldikten sonra ulaşırsanız, mükemmel bir cevap vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

 

Bina Özellikleri

7/24 Resepsiyon, Concierge
Giriş: 14:00 PM, Çıkış: 12:00 AM
Kahvaltı Alanı
Ücretsiz Wi-Fi internet
Asansör
Spor Salonu
Oda Servisi (11.00 AM - 24.00PM) (Ücretli)
Bağlantılı odalar mevcuttur
Duman Dedektörleri Serpinti
Yangın Söndürme Sistemi
Toplantı Odası (Ücretli, En fazla 20 kişi kapasiteli)
* Evcil hayvan kabul edilmemektedir


You are at the heart of the city’s finest shopping and dining district; Valikonağı Street. Some of our apartments have magnificent Bosphorus view and some face Valikonağı Street. 

Cheya Residences Nisantasi’s tranquil environment offers residents a sanctuary with generous living spaces, exclusive residential amenities and a gracious Resident Services Team to attend to your needs. The 9 story Cheya Deluxe Residence Nisantasi offers 23 beautifully designed; luxurious and spacious double bedrooms, studios, one - two – three bedroom furnished apartments and penthouse suites with fully accessorized kitchens or kitchenettes that are ideal for business, medical professionals, global travelers and those in the entertainment industry seeking distinctive accommodations for stays of a few days, weeks or longer.

Cheya Nişantaşı address offers convenient access to Vodafone Arena, Besiktas, Taksim, İstiklal Caddesi, Tesvikiye, Gumussuyu and Harbiye as well as Istanbul’s most notable convention center ICEC - Lutfu Kirdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayi, Cemal Resit Rey Concert Hall, hospitals including American Hospital, Jinemed, Intermed, SuperPlus, İstanbul Cerrahi Hospital, Fulya Bebek, and Acıbadem Hospital. In recent years, Nisantasi has emerged as a culinary epicenter and is surrounded by signature restaurants from the most celebrated chefs in the city. Residents can take a short walk to City’s Mall and enjoy shopping. Cheya Nişantaşı is located in the historical district of Istanbul and is near to all the museums. 

Getting to, and around Cheya Deluxe Residence Nişantaşı is very easy; thanks to many means of transportation available in the area. From subway stations to buses to ferries, there are transport links that take you to numerous museums and attractions available in Istanbul.

When it is convenient, we recommend that residents let us plan for their arrival as early as possible. The best tickets, the hottest restaurant reservations and services are assured when we can arrange them for you in advance of your stay. Whether you reach out to the team a month in advance, or after you arrive, we will do our very best to deliver an excellent response. 

 

Building Amenities

7/24 Reception, Concierge
Check in: 14:00 PM, Check out: 12:00 AM
Breakfast Area
Free Wi-Fi internet
Elevator
Fitness Room
Room Service (11.00 AM-24.00PM) (Charge)
Connecting rooms available 
Smoke Detectors
Sprinkle Fire Extinguish System 
Meeting-Room (Charge, Capacity of max.20 person)
* Pets are not Allowed