Adres

Cihannüma Mahallesi, Akdoğan Sk. No: 39, 34353 Beşiktaş / İstanbul

Rezervasyonlar: +90 212 258 34 26

Faks: +90 212 327 83 57

[email protected]

Hakkında

İstanbul'un kalbinde kalın…. İstanbul'un ana bulvarlarından birinde; Barbaros, Cheya Hotel Beşiktaş, olağanüstü konumu ve oda tasarımıyla farklı bir deneyimdir. Tesisimiz 6 katlı mini mutfak seçenekleriyle standart odalar, süitler, 1-2-3 yatak odalı aile odaları dahil olmak üzere 22 m2-100 m2'lik 52 adet çok görevli zarif oda ile ev konforunu sunmaktadır.

Cheya Hotel Beşiktaş, Beşiktaş pazar alanı, iskele, parklar, saraylar, eğlenceli meydanlar, mağazalar ve restoranlar ile İstanbul'un en hareketli, ilginç ve popüler semtlerinden birinde; Otelimizde dinlendirici bir konaklamanın tadını çıkarabilirsiniz. Dahası, sahildeki kafeleri ziyaret edebilir ve Boğaz'ın çarpıcı manzaraları eşliğinde içki içebilirsiniz. Ünlü Türk futbol kulübü Beşiktaş'ın evi. Cheya Beşiktaş Hotel, iş ve eğlence amaçlı seyahat edenler için mükemmel bir mekandır.

Bölgedeki mevcut birçok ulaşım aracı sayesinde Cheya Hotel Beşiktaş'a gidip gelmek çok kolaydır. Metro istasyonlarından otobüslere ve feribotlara; sizi İstanbul'da bulunan çok sayıda müze ve ilgi çekici yerlere götürecek kolay ulaşım bağlantılarımız vardır. Cheya Hotel Beşiktaş, Ortaköy, Arnavutköy, Kuruçeşme, Bebek, Levent, Mecidiyeköy, Gayrettepe, Dolmabahçe, Taksim ve Nişantaşı'na sadece birkaç dakika uzaklıktadır. Cheya Beşiktaş, Bahçeşehir Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Beşiktaş Feribotu, Vodafone Arena'nın yanı sıra İstanbul'un en önemli kongre merkezi olan ICEC - Lutfu Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nı, Amerikan Hastanesi, İstanbul Cerrahi, Fulya Bebek, Jinemed, Intermed gibi hastanelere kolay erişim sunmaktadır. ve Acıbadem Hastanesi; müzeler - Deniz Müzesi, Barbaros Hayrettin Paşa Türbesi, Dolmabahçe Sarayı, İstanbul Resim ve Heykel Müzesi, Ihlamur Kasrı, Şeyh Zafir Külliyesi, Yıldız Sarayı, Yıldız Parkı, Çırağan Sarayı. Konuklarımız çeşitli restoranlar, kafeler, mağazalar, butikler ve balık pazarları için Beşiktaş Çarşısı'na kısa bir yürüyüş mesafesindedir. Cheya Hotel Beşiktaş, İstanbul'un tarihi bölgesinde yer almaktadır. Beşiktaş'a ulaşım çok kolaydır çünkü Beşiktaş'a ulaşım çok kolaydır. Müzelerin, alışveriş ve eğlence merkezlerinin kapısına giden feribotlar dahil her türlü toplu taşıma aracına kolay erişim vardır. Beşiktaş'a ulaşım çok kolaydır çünkü Beşiktaş'a ulaşım çok kolaydır. Müzelerin, alışveriş ve eğlence merkezlerinin kapısına giden feribotlar dahil her türlü toplu taşıma aracına kolay erişim vardır. Beşiktaş'a ulaşım çok kolaydır çünkü Beşiktaş'a ulaşım çok kolaydır. Müzelerin, alışveriş ve eğlence merkezlerinin kapısına giden feribotlar dahil her türlü toplu taşıma aracına kolay erişim vardır.

 

Bina Özellikleri

7/24 Resepsiyon
Check-in: 14:00 PM, Check-out: 12:00 AM
Ücretsiz Wi-Fi
Lobi
Kahvaltı Alanı
Bağlantılı Odalar Mevcut
Duman Dedektörleri
Serpin Yangın Söndürme Sistemi
Toplantısı- Oda (Ücretli; Maksimum 25 kişi)
* Evcil Hayvanlar izin verilmez


Stay in the heart of Istanbul…. Located on one of the main boulevards of Istanbul; Barbaros, Cheya Hotel Besiktas is a distinctive experience with its outstanding location and room design. Our property offers the comfort of home with 52 multi-task elegant rooms with a range of 22 sqm-100 sqm including standart rooms, suites, 1-2-3 bedroom family rooms with the options of kitchenettes on 6 stories. 

Cheya Hotel Besiktas is in one of the most lively, interesting and popular district of Istanbul with Besiktas’s market area, pier, parks, palaces, entertaining squares, shops and restaurants; you can enjoy a relaxing stay at our hotel. Moreover, you can visit the cafés on the coast and have drinks accompanied with stunning views of the Bosphorus. It is the home of the famous Turkish soccer club, Besiktas. Cheya Besiktas Hotel is a superb location for those travelling for business and pleasure.

Getting to and around Cheya Hotel Beşiktaş is very easy, thanks to the many means of transportation available in the area. From subway stations to buses to ferries; we have easy transport links which will take you to the numerous museums and attractions available in Istanbul. Cheya Hotel Besiktas is only a few minutes away from Ortakoy, Arnavutkoy, Kurucesme, Bebek, Levent, Mecidiyekoy, Gayrettepe, Dolmabahce, Taksim and Nisantasi. Cheya Besiktas offers convenient access to Bahcesehir University, Yildiz Tech University, Besiktas Ferry, Vodafone Arena as well as Istanbul’s most notable convention center ICEC - Lutfu Kirdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayi, hospitals including American Hospital, İstanbul Cerrahi, Fulya Bebek, Jinemed, Intermed and Acıbadem Hospital; museums- Naval Museum, Barbaros Hayrettin Pasha Tomb, Dolmabahce Palace, İstanbul Painting and Sculpture Museum, Ihlamur Kasrı, Seyh Zafir Kulliyesi, Yildiz Palace, Yildiz Park, Ciragan Palace. Our guests enjoy a short walk to Besiktas Bazaar for a variety of restaurants, cafes, shops, boutiques and fish bazaar. Cheya Hotel Besiktas is located in the historical district of Istanbul. Getting to Besiktas is very easy as Besiktas is the hub of transportation. There is easy access to all kinds of public transportation including ferries to the doorsteps of museums, shopping and entertainment centers. 

 

Building Amenities

7/ 24 Reception 
Check in: 14:00 PM, Check out: 12:00 AM
Free Wi- Fi
Lobby
Breakfast Area
Connecting Rooms Available
Smoke Detectors
Sprinkle Fire Extinguish System 
Meeting- Room (Charge; Capacity of max. 25 person)
*Pets are not allowed