Adres

Tarlabaşı Bulvarı No: 36-38 Taksim / İSTANBUL

Tel: +90 0212 238 93 28

Faks: +90 0212 238 52 01

 [email protected]

Hakkında


Müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışımız gereği, teknolojinin en son imkanlarını,istenilen sonuca ulaşabilmek için hizmetinize sunuyoruz. Deneyimli kadromuz, gelişmiş teknik donanımımız, profesyonel yaklaşımımız , güler yüzlü ve samimi hizmetimizle Cartoon Hotel olarak mükemmele ulaşabilmenin çabası ve sizlere layık olabilmenin gayreti içindeyiz. 

Gelişen teknolojinin son imkanlarıyla, müşterilerimize bekledikleri kaliteyi, hızlı ve kusursuz olarak sunmanın çabası içindeyiz. Kaliteli, güleryüzlü, samimi ve canayakın personel ile çalışmanın sağladığı gözle görülür, elle tutulur kalitemiz sayesinde en mükemmel sonucu elde edecek, Cartoon Hotel'i seçmekte ne kadar haklı olduğunuzu siz de göreceksiniz.


About Us


According to our understanding of service based on customer satisfaction, we offer the latest possibilities of technology to your service in order to achieve the desired results. With our experienced staff, advanced technical equipment, professional approach, friendly and sincere service, as Cartoon Hotel we strive to reach the excellence to be worthy of you.