Adres
Valikonağı Caddesi, Kevser Sokak No:20 Nisantaşı, Şişli-34363 İstanbul-Türkiye

Tel:+90 212 234 6402

[email protected]

Hakkında

Popüler mağazaları ve kafeleri ile şık Nişantaşı Semtine sadece birkaç adım uzaklıktaki Carina Park Suites, Osmanbey Metro İstasyonu'na 400 metre uzaklıktadır. Modern olanaklara ve mutfaklı terasa sahip mutfaklı konaklama birimleri sunmaktadır. Tesis içerisinde ücretsiz Wi-Fi erişimi mevcuttur. Cevahir Alışveriş Merkezi 15 dakikalık yürüme mesafesindedir. 

Şehir manzaralı Carina Park Suites'in süitlerinde şık bir dekora ve parke zeminlere sahiptir. Her birinde bir oturma alanı ve uydu ve kablo kanallarını gösteren düz ekran TV bulunmaktadır. Bir emanet kasası ve çalışma masası da mevcuttur. 

Osmanbey Metro İstasyonu, hareketli Taksim Meydanı da dahil olmak üzere şehrin diğer bölgelerine kolay erişim imkanı sunmaktadır. City's Alışveriş Merkezi, Cevahir Alışveriş Merkezi ve Amerikan Hastanesi yürüme mesafesindedir. Tesis, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'ne yürüyerek 10 dakika ve Sultanahmet bölgesine 6.5 km uzaklıktadır. Atatürk Havalimanı 21 km uzaklıktadır ve havaalanı servisi ek bir ücret karşılığında ayarlanmaktadır.


Carina Park Suites Nisantaşı

Just a few steps from the chic Nisantasi District with its popular shops and cafés, Carina Park Suites is 400 m from Osmanbey Metro Station. It offers self-catering accommodation with modern amenities and a terrace. Free WiFi is accessible throughout the premises. Cevahir Shopping Mall is a 15-minute walk away.

With city views, the suites at Carina Park Suites feature an elegant décor and parquet floors. Each has a seating area and flat-screen TV with satellite and cable channels. A safety deposit box and a work desk are also provided.

Osmanbey Metro Station offers easy access to other sites in the city, including the lively Taksim Square. City's Shopping Mall, Cevahir Shopping Mall and American Hospital are within walking distance. The property is a 10-minute walk from Lutfi Kirdar Convention Centre and 6.5 km from Sultanahmet district. Ataturk Airport 21 km away and airport shuttle services are arranged at an additional fee.