Adres:

Karayolları Mah, Abdi Ipekçi Cad. No:30 Küçükköy Gaziosmanpaşa, İstanbul, 34255, Türkiye

T: (+90)212 453 05 05

F: (+90) 212 609 64 34

E-Posta :[email protected]

Hakkında

Lokasyon

Türkiye’deki en büyük süper marketlerden biri olan Migros Market, Avrupa Residence’in yanında yer almaktadır. Çok geniş seçeneklerde sunulan gıda ve ihtiyaç maddelerinin yanı sıra kırtasiye ve züccaciye gibi binlerce ürünün sergilendiği reyonlar bulunmaktadır. Migros Market’de yapacağınız alışverişlerde meyve, sebze, et, balık, peynir ve süt ürünleri, kahvaltılık, çikolata ve şekerleme, içecekler, deterjan ve temizlik ürünleri gibi tüm gereksinimlerinizi en ekonomik fiyatlarla karşılayabilirsiniz.

Migros Market her gün 09:00 – 22:00 arasında açıktır.

Atatürk Havalimanı Ulaşım (22 KM)
Avrupa Residence karşısındaki duraktan Otogar-Yunus Emre Mahallesi dolmuşlarına binilerek, Kocatepe Metro İstasyonu durağında inilir. M1A numaralı metro ya binilerek Atatürk Havalimanı’na ulaşılır.
Ayrıca Taksim Meydanı’ndan Her 30 dk da bir Havabus havaalanı yolcu servisleri kalkmaktadır.

Sabiha Gökçen Havalimanı Ulaşım

Sabiha Gökçen Havaalanı Ulaşım (55 KM)
Avrupa Residence karşısındaki duraktan 36L numaralı iki Katlı otobüse binilerek, 4.Levent durağında inilir. 50 mt. Yürüdükten sonra otobüs duraklarından E3 Numaralı Sabiha Gökçen HL hattına binilir.
Ayrıca Taksim Meydanı’ndan Her 30 dakika da bir Havabus havaalanı yolcu servisleri kalkmaktadır.

İstanbul Havalimanı Ulaşım

Yeni İstanbul Havalimanı Ulaşım (34 KM)
Yeni açılacak metro hatları için; 300Mt mesafede Kazım Karabekir Metro İstasyonu’ndan (M7 Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı) Kağıthane durağında inilerek transfer geçiş yapılır. M11 Gayrettepe-Y.Havalimanı Metro hattı ile kolaylıkla ulaşım sağlanır. (Ulaşım hatları güncellenecektir.)


Havaist havaalanı yolcu servisleri hizmet vermektedir.
Avrupa Residence karşısındaki duraktan 36L numaralı iki Katlı otobüse binilerek 4.Levent durağında inilir. “Taksim-Abdülhak Hamit Caddesi-Beşiktaş-İstanbul Havalimanı Havaist Hattı” na binilir.veya Alibeyköy Cep Otogarı na Taksi ile giderek (5,5 KM) “15 Temmuz Demokrasi OTOGARI-İstanbul Havalimanı Havaist Hattı” na binilebilir.

**Not : Havaist hatlarında yalnızca İSTANBULKART ile biniş yapılabilmektedir.