Adres:

Abdulhakhamit Caddesi No 40/42 Taksim İstanbul Türkiye

[email protected]

Tel: 0 (212) 235 8160

Faks: 0 (212) 235 8169

Hakkında

Avantgarde Taksim Hotel, kozmopolit ve hayat dolu olan İstanbul’un tam merkezinde yer alıyor.

Avantgarde Taksim Hotel, kozmopolit ve hayat dolu olan İstanbul’un tam merkezinde yer alıyor. Çevresinde yeşilin tonlarını gözler önüne seren Gezi Parkı, her türlü zevke hitap eden farklı kafelerin bulunduğu araç trafiğine kapalı İstiklal Caddesi, makul fiyatlı restoranlar, sanat galerileri, mağazalar ve hatta orta ölçekli bir de alışveriş merkezi bulunuyor. Ayrıca, Cihangir, Galata ve Asmalımescit/Pera gibi, İngiltere merkezli özel kulüp Soho House da dahil olmak üzere, seçkin restoran & kafeler, canlı müzik kulüpleri ve şık butiklerle dolu gözde semtler de yürüme mesafesinde yer alıyor.

Ee öyleyse, hareketli Taksim Meydanı’na yalnızca birkaç adım mesafede, trafiğe kapalı sokaklarla birbirine bağlanan sıra sıra otelin yer aldığı oteller bölgesi Talimhane’de bulunan Avantgarde Taksim Otel’e hoşgeldiniz! 2013’ten bu yana hizmet veren otelimiz Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’ne 1 km mesafede yer alırken, metroya yalnızca birkaç adımda ulaşabileceğiniz avantajlı bir konum sağlıyor. Şık ve lüks mekanlarla dolu Nişantaşı semtine 1,5 km, Atatürk Havalimanı’na 22 km, şehrin Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’na 45 km, Tarihi Yarımada’ya 6 km, iş dünyasının merkezi Levent ‘e ise 8 km mesafede yer alıyoruz.

12 katlı Avantgarde Taksim Otel’de toplam 117 oda (91 Deluxe, 2 Standart Deluxe, 6 Grand Deluxe ve 17 Aile Odası), 1 adet son teknoloji ile donatılmış çok amaçlı toplantı odası,  2 restoran, otelden bağımsız 1 kafe, spa & sağlık merkezi ve tam teçhizatlı bir spor salonu bulunuyor. Ayrıca, odalar da dahil olmak üzere, otelin iç ve dış mekanlarında çağdaş sanatın pek çok önde gelen Türk & yabancı temsilcisinin eserleri sergileniyor.

Avantgarde Taksim’in sunduğu imkan ve hizmetler:

Avantgarde Catering Hizmetleri (tesis içi/tesis dışı)

Sigara içilen/içilmeyen odalar

Saat 16:00 ile 18:00 arasında ücretsiz kurabiye ve çay servisi

24-saat Oda Servisi

24-saat Concierge Hizmetleri

24-saat Çamaşır & Kuru Temizleme Hizmeti

Bagaj Toplama/Açma Hizmeti

Limuzin & Lüks Araç Kiralama Hizmeti

Havaalanı Transferi

Vale Park

Evcil hayvanların getirilmesine izin verilmemektedir.