Adres:

Büyükdere Caddesi No 161 Zincirlikuyu Levent 34394 İstanbul Türkiye
[email protected]
Tel: 0 (212) 337 0444
Fax: 0 (212) 347 3325

Hakkında

Avantgarde Levent Hotel İstanbul'un kalbinde, iş dünyasına ve özel etkinliklere yönelik muhteşem bir butik otel! 63 Deluxe, 14 Grand Deluxe, 4 Superior Deluxe ve 3 Residential Suite oda dahil olmak üzere, birbirinden özel dekore edilmiş toplam 84 abartısız ve şık Oda'nın her birinde huzur bulun.

Önceleri daha çok bir mesken bölgesi olan Levent, 2000'li yılların ortasından bu yana İstanbul’un önemli iş merkezlerinden birine dönüştü. Yalnızca son birkaç sene içerisinde bile Büyükdere Caddesi üzerindeki 2-3 kilometrelik alanda önde gelen Türk ve  Uluslararası şirketlerin yer aldığı gökdelenler yükseldi. Bu son teknoloji harikası gökdelenlerin pek çoğunda, birbirine sadece adımlar mesafesinde şık alışveriş merkezleri de bulunuyor ve hayatın her kesiminden müşterileri cezbediyor. Sonuç olarak günümüzde Levent yalnızca bir iş merkezi değil, aynı zamanda keyif için seyahat edenlerin de cazip bulduğu bir nokta olarak öne çıkıyor. Ayrıca, seçkin yerli ve yabancı mağaza ve restoranlara ev sahipliği yapan şık bir alışveriş merkezi barındıran ayrıcalıklı iş merkezi ve rezidans Zorlu Center da 2014 senesinde bu bölgede, Avantgarde Levent Otel’e yalnızca 1 km mesafede kapılarını açtı. Ancak bu mega kompleksin şu ana kadarki en çok ilgi gören kısmı, uluslararası ölçekte nam salmış müzikallere, oyunlara, dans gösterileri ile klasik ve çağdaş müzik konserlerinin sahnelendiği ve sahne sanatlarına ilgi duyanları cezbeden Zorlu Performans Merkezi'dir.

Öyleyse Avantgarde Levent Butik İş Oteli’ne hoş geldiniz! Bir iş merkezine dönüşmüş olan Levent’in merkezinde Mayıs 2010’da açılan otelimiz, Boğaz Köprüsü’ne 1 km mesafede yer alırken metroya ve İstanbul’un Avrupa yakası ile Anadolu yakasını hızlı bir otobüs sistemi ile bağlayan 50 km uzunluğundaki metrobüs hattına yalnızca birkaç adımda ulaşılabilecek son derece avantajlı bir konum sağlıyor. Atatürk Havalimanı’na 25 km, şehrin Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’na 45 km, Tarihi Yarımada’ya 11 km ve şehrin merkezi Taksim Meydanı’na 15 km mesafede yer alıyoruz.

7 katlı Avantgarde Levent’te toplam 84 oda (63 Deluxe, 14 Grand Deluxe, 4 Superior Deluxe ve 3 Residential Suite), son teknoloji balo salonu ve 4 toplantı odası, 2 restoran, 1000 metrekarelik spa ve sağlık merkezi, tam teçhizatlı spor salonu, Pilates/yoga stüdyosu ve Business Center bulunuyor. Ayrıca, odalar da dahil olmak üzere, otelin iç ve dış mekanlarında çağdaş sanatın pek çok önde gelen Türk ve yabancı temsilcisinin eserleri sergileniyor.

Avantgarde Levent’in sunduğu imkan ve hizmetler:

Avantgarde Catering Hizmetleri (tesis içi/tesis dışı)

Sigara içilen/içilmeyen odalar

24-saat Oda Servisi

24-saat Concierge Hizmetleri

24-saat Çamaşır & Kuru Temizleme Hizmeti

Bagaj Toplama/Açma Hizmeti

Limuzin & Lüks Araç Kiralama Hizmeti

Havaalanı transferi

Vale Park

Evcil hayvanların getirilmesine izin verilmemektedir.