Adres:

Mete Caddesi No 28 Taksim 34437 İstanbul Türkiye
[email protected]
Tel: 0 (212) 244 6060
Fax: 0 (212) 244 6565

Hakkında

Gezi Parkı'na yakın mesafede olan Avantgarde Taksim Square Hotel, İstanbul'un kalbi İstiklal Caddesi'ne de sadece yürüme mesafesinde…

Taksim, kozmopolit ve hayat dolu İstanbul’un tam merkezinde yer alıyor. Çevresinde yeşilin tonlarını gözler önüne seren Gezi Parkı, her türlü zevke hitap eden farklı kafelerin bulunduğu araç trafiğine kapalı İstiklal Caddesi, makul fiyatlı restoranlar, sanat galerileri, mağazalar ve hatta orta ölçekli bir de alışveriş merkezi bulunuyor. Ayrıca, Cihangir, Galata ve Asmalımescit/Pera gibi, İngiltere merkezli özel kulüp Soho House da dahil olmak üzere, seçkin restoran & kafeler, canlı müzik kulüpleri ve şık butiklerle dolu gözde semtler de yürüme mesafesinde yer alıyor.

 Öyleyse, yeşil Gezi Parkı’nın ve hareketli Taksim Meydanı’nın yanı başında yer alan Avantgarde Taksim Square Otel’e hoşgeldiniz! 2014’ten bu yana hizmet veren otelimiz Lütfü Kırdar Kongre Merkezi’ne 1 km mesafede yer alırken, metroya yalnızca birkaç adımda ulaşabileceğiniz avantajlı bir konum sağlıyor. Şık ve lüks mekanlarla dolu Nişantaşı semtine 1,5 km, Atatürk Havalimanı’na 22 km, şehrin Anadolu yakasındaki Sabiha Gökçen Havalimanı’na 45 km, Tarihi Yarımada’ya 6 km ve iş dünyasının merkezi Levent ‘e 8 km mesafede yer alıyoruz.

8 katlı modern butik otel Avantgarde Taksim Square’de toplam 61 oda (6 Deluxe Bahçe, 28 Deluxe Park, 24 Boğaz Manzaralı, 1 Garden Süit, 2 Bosphorus Penthouse Süit), 2 adet çok amaçlı, boardroom düzeninde toplantı odası, 1 restoran, ve tam teçhizatlı bir spor salonu, bulunuyor. Ayrıca, odalar da dahil olmak üzere, otelin iç ve dış mekanlarında çağdaş sanatın önde gelen Türk & yabancı sanatçıların eserleri sergileniyor.

Avantgarde Taksim Square’in sunduğu imkan ve hizmetler:

Avantgarde Catering Hizmetleri (tesis içi/tesis dışı)

24-saat Concierge Hizmetleri

24-saat Oda Servisi

24-saat Çamaşır & Kuru Temizleme Hizmeti

Bagaj Toplama/Açma Hizmeti

Limuzin & Lüks Araç Kiralama Hizmeti

Havaalanı transferi

Vale Park

Sadece sigara içilmeyen odalar

Evcil hayvanların getirilmesine izin verilmemektedir.