Adres
Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:143/1 Ataşehir- İstanbul /TÜRKİYE

Tel: +90 216 572 07 07

Faks: +90 216 572 01 66

Web: http://www.atasehirpalacehotel.com.tr/

Mail: [email protected]

   

Hakkında

ATAŞEHİR PALACE HOTEL &CONFERENCE , 6 ExecutiveSuit (Balkonlu), 6 Delux Oda, 12 CornerSuit, 36 Comfort Oda, 35 Standart Oda olmak üzere 95 oda, 200 yatak kapasitesine sahip olup, sigara içilebilen ve içilemeyen oda alternatiflerinin yanısıra, engelli misafirlerimizin de rahat edebileceği şekilde dizayn edilmiş oda seçenekleri sunmaktadır. Sizlere keyifle, kusursuz hizmet vermek için hazırlanmıştır.

Otelimizde ücretsiz internet erişimi, açık ve kapalı Restaurant, lobby Pattiserie Cafe hizmeti, 24 saat resepsiyon hizmeti ve ücretsiz otopark hizmeti mevcuttur.

Her biri özenle döşenmiş odalarımızda, özel tasarım yatak, şık oturma grubu, çalışma masası ve executive odalarımızda Jakuzi banyo sistemi ile yorgunluğunuzu kısa sürede unutacaksınız.

Konforu ve şıklığı bir arada sunduğumuz odalarımızda keyifle konaklamanızı ve sizi tekrar tekrarağırlamayı arzu ediyoruz.

Konaklama hizmetinin yanı sıra, çok amaçlı 4 adet toplantı salonlarımızda özel toplantı ve yemek davetlerinizi, düğün, mezuniyet gibi organizasyonlarınızı planlayabilirsiniz.

Türk ve dünya mutfağının eşsiz lezzetlerini tadabileceğiniz A la Carte mönüsüyle Chef Palace Restaurantımızda sizi ve özel konuklarınızı ağırlamayı bekliyor.

Konum;

Sabiha Gökçen Havalimanına 20km, Şehir Hatları Vapur ve Deniz Otobüsüne 4km, İstanbul Şehir merkezinde, Atatürk Havalimanına 37 km mesafede, konumu itibari ile İstanbul Anadolu yakasının merkezi konumlarından Ataşehir de yer alan tesisimiz 1.Köprüye 19 dakikalık ve 2.köprüye 14 dakikalık mesafede yer almaktadır. Konuklarının her türlü ulaşım imkanlarına rahatlıkla ulaşabilecekleri merkezi bir konumdadır.