Adres:

Rauf Orbay Caddesi Sahilyolu, No:10, Bakırkoy, İstanbul, Türkiye

Telefon: (0212) 560 42 65

E: [email protected]

Hakkında

Atakoy Marina, Sultan Ahmet Camii'dan 10 km uzaklıkta bulunup döviz bürosunu, kozmetik dükkanını, kuaförü sunuyor. Inovatif mimariye sahip olan otel, 2006 yılında yenilenmiştir.Otel Carousel Alışveriş Merkezi etrafında bulunan ideal bir konuma sahiptir. Bu tesis, İstanbul şehir merkezinden yalnızca 10 km mesafede bulunmaktadır.

Otel, müzelerin, sarayın, caminin yakınındadır.

Atakoy Marina oteli, 180 rahat odanın bulunduğu 4 katlı bir oteldir. Atakoy Marina, misafirlerine muhteşem bir manzara sunmaktadır. Odalarda özel bir banyo vardır.

Bu otel, sabahları iştah açıcı bir kahvaltıdan zevk alabileceğiniz restoran sunmaktadır. Club restoranında Türk mutfağının lezzetleri sunulmaktadır. Çerezler ve içecekler lounge barda sunulmaktadır. Yiyecek ve içecekler menüsünü sunan Red Fish, Galleria Köşebaşı, 200 metre mesafede yer almaktadır.

Atakoy Marina Atatürk havalimanından arabayla yaklaşık 10 dakika mesafede bulunmaktadır.

İstanbul’un Avrupa Yakası’ndaki önemli merkezlerinden Bakırköy’de yer alan Ataköy Marina Park Residences; fuar alanı, üniversite, büyük alışveriş merkezleri gibi şehrin önemli merkezlerine yakın konumda bulunuyor. İstanbul Akvaryum’a 3,9 km uzaklıkta konumlanan tesis, Ataköy Marina’ya 4,4 km mesafede yer alıyor. Modern ve ferah odalarında konforlu bir konaklama deneyimi sunan Ataköy Marina Park Residences, misafirlerin ev ortamında ihtiyaç duyabilecekleri tüm imkanları barındırıyor. Dileyen misafirler ücretli yemek servisinden de yararlanabiliyor. Ataköy Marina Park Residences’ta açık havuz, hamam, sauna, spor salonu ve çamaşırhane gibi olanaklardan yararlanılabiliyor. Misafirler tesisin terasında, bahçesinde ya da restoranında keyifle vakit geçirebilir. Ayrıca tesisin kendine ait otoparkı bulunuyor.