Adres

 Utangac Sok. 19 34122 Sultanahmet -İstanbul/Türkiye

Telefon:+90 212 638 1727 /+90 212 638 1737 /+90 212 638 8891

Faks:+90 212 638 1742

e-posta:[email protected]

Hakkında

Armagrandi Spina, süslü Osmanlı ve Bizans tarzı mimarisi ve iç dekorasyonu ile çarpıcı bir ahşap dış cepheye sahip, 19. yüzyıldan kalma dönüştürülmüş bir evdir.Otel tarihi kent merkezinde, İstanbul'un tarihi Sultanahmet semtinde yer almaktadır.Kahvaltı salonumuzdan ve en üst terasımızdan özel olarak Eski Şehir ve Boğaz'ın muhteşem manzarasını sunmaktadır.

Hizmet

  • Teras Görüntülü
  • Günlük Kat Hizmetleri
  • 24 saat oda servisi
  • Bagaj güvenli
  • Faks servisi
  • Kablosuz internet bağlantısı

Konum Haritasi Armagrandi Spina Istanbul Utangac Sok. No: 19 Sultanahmet - İSTANBUL Mesafeler Topkapı Sarayı 200 m. Sultanahmet Camii 150 m. Ayasofya 150 m. Yerebatan Sarnıcı 200 m. Hipodrom 150 m. Kapalıçarşı 15 dk. yürüme mesafesinde Havaalanı 16 km. Bir sonraki toplu taşıma durağı: 200 m. (Sultanahmet Tramvay Durağı) Atatürk Uluslararası Havalimanı'ndan Armagrandi Spina'ya metro (metro) / tramvay ile ulaşım :

Yürüyen merdivenlerden aşağıya doğru kayar cam kapılardan aşağıya doğru sağa dönün ve geniş metro istasyonundaki Hafif Metro / Hafif raylı sistem işaretlerini takip edin ve sonunda soldaki Havalimanı (Metro) Metro istasyonuna gidin. Kapalı otoparkın altındaki bu park, İç ve Dış Hatlar terminallerini birbirine bağlar. Standdan bir veya iki Metro jetonu (jeton) alın; fiyat, penceredeki bir kağıt işaret üzerinde belirtilir ve her biri 2 TL olmalıdır. Atatürk Havalimanı'ndan Sultanahmet, Eminönü veya Kabataş'a seyahat etmek için iki jetona ihtiyacınız olacak. Turnike içinden geçin, yürüyen merdivene inin (veya asansör) ve Aksaray için bir Metro treni kullanın. Havalimanı (Havaalanı) istasyonu bu Metro hattının sonudur, böylece herhangi bir trene binebilirsiniz - hepsi Aksaray'a gider. Yanlış trene binemezsin. Zeytinburnu'da çıkın, 6. durak. Metro treninden çıkın ve aynı platformdaki tramvay turnikelerine girmek için başka bir jeton satın alın. Eminönü veya Kabataş (Bağcılar değil) olarak işaretlenmiş tramvaylara bakınız. (Eminönü ve Kabataş aynı hattaki istasyonlardır: Eminönü, Kabataş'taki tramvay terminalinin bir parçasıdır.) Tramvayı Eminönü ve / veya Kabataş'a götürün. Zeytinburnu tramvay hattının batı terminali olduğundan boş bir koltuk bulma şansınız var. Tramvay zaten kalabalık ve bagaj hacimli ise (seni. Sen bir koltuk alabilmeleri sonraki tramvay için beklemek istiyorum Doğu tarafından tramvay binmek olabilir Sultanahmet, 16. durak (kaydedilen durak durağı duyurusu sool-TAHN-ah-meht ve ayrıca İngilizce olarak BLOO camisi diyor!) ve çıkın. Açıkça görüldüğü gibi Sultanahmet Camii ile Hipodrom'un kuzeydoğu ucundaki Divan Yolu'nda olacaksınız. Buradan İstanbul tramvay / metro toplu taşıma haritasını indirebilirsiniz. 
 

Taksiyle:
Hacimli bagajla ilgili tüm sıkıntılardan feragat etmek isteyenler, havaalanı taksisine binebilir. Atatürk Uluslararası Havalimanı'ndan Sultanahmet'e yolculuk toplamda yaklaşık 16 km. Yaklaşık 20-25 dakika sürer. Lütfen sürücüden taksimetreyi açmasını istemeyi unutmayın.

Armagrandi Spina'nın özel transferi ile:
Armagrandi Spina Istanbul havaalanında karşılama hizmeti sunmaktadır (eğer sadece İstanbul Atatürk Havalimanı için geçerlidir).Rezervasyon, arka arkaya dört gece veya daha uzun bir süre için geçerlidir ve doğrudan web sitemiz aracılığıyla yapılır, aksi takdirde 25.- Euro ücrete tabidir.Lütfen uçuş bilgilerinizi bize bildirin (uçuş numarası, ayrıldığınız şehir,havayollarına ve tahmini varış saatlerine).
Şoförümüz sizi havaalanının varış terminalinde bekleyecektir. Gümrükten sonra geçecek tek bir kapı var, o kapının diğer tarafında bekleyecek, bir sürü insanı yolcu görecek. Lütfen isminizi yazdığımız ve havaalanından ayrılmadığımız isim tahtasına bakınız, ihtiyaç halinde lütfen +90 212 6381727 numaralı telefondan resepsiyonu arayın.