Adres:

Ömer Avni Mah. Molla Bayırı Sok No:12 – 34427 Beyoğlu – İstanbul

T. +90 212 243 56 15

[email protected]

Hakkında

Lüks ve konforun birbiriyle buluştuğu Molton Kabataş Otel'e hoş geldiniz. Rüya gibi bir tatil ve iş seyahatindeki tüm beklentileriniz otelimizde gerçek oluyor.

İstanbul'un iş, alışveriş ve eğlence merkezi Beyoğlu - Pera'da eşsiz Haliç manzarası eşliğinde bambaşka bir keyif ve deneyim sizi bekliyor. Tarihi Galata Kulesi, dünyanın en eski metrosu olan Tünel ve ünlü Taksim Meydanı sadece yürüme mesafesi kadar uzağınızda. Ayrıca İstiklal Caddesinde İstanbul'un cıvıl cıvıl yaşayan büyülü cazibesini, cafe, restoran ve barlarında hissedebilirsiniz.

Asırlık binaların, camilerin, kiliselerin, sinagogların, çan ve ezan seslerinin birbirine karıştığı Pera 24 saatini canlı yaşayan bir eğlence merkezidir. Otele girdiğiniz andan itibaren Pera atmosferini, güler yüzlü servis anlayışı ile birlikte hissetmeye devam edeceksiniz. Her türlü konfora sahip odalarımızda iş gezisi ya da tatillerinizin toplantı ve ağırlama gereksinimlerini karşılayabileceksiniz.


Your Enjoyment Reserved at Molton Kabatas Hotel

Welcome Molton Kabatas Hotels where the ultimate luxury meets with comfort. A dream vacation and business travel comes true with all your expectations in our hotel.

A unique pleasure and experience awaits you in Istanbul's business, shopping and entertainment center with views ot the Golden Horn in Beyoglu-Pera. The historic Galata Tower, the World 's Oldest Subway, the famous Taksim Square is walking distance away from you. Istiklal Street where you can feel Islanbul magical charm in cafes, restaurants and bars.

Pera is an entertainment center who lives 24 hours and Centuries-Old Building’s, Mosques, Churches, Synagogues, Sound of Bells and Prayer Mixed. From moment you enter the hotel you will feel Pera's atmosphere, friendly and understanding service. Rooms with all the comforts of our business trip or holiday, meetings and hospitality will be able to meet the requirements.

Our hotel service concept in international standards, equipped meeting rooms, a spa and restaurants, offering different specialties. Also who want to feel closer to the spirit of Istanbul is waiting for it 's esteemed guests...