Adres:

Kamerhatun Caddesi No.1 Beyoğlu – İstanbul

T. +90 212 249 10 42 – 43 – 44

[email protected]

Hakkında

Şimdi, evinizin konfor ve sıcaklığını İstanbul’un kalbinin attığı Beyoğlu’na taşıdığınızı düşünün. Kısa bir zaman önce bütünüyle yenilenen bir binanın göz alıcı 20 Superior, 5 ferah Corner odasının birisinde dinlenmenin hayalini kurun, toplantılarınızı gerçekleştirin, Spa da masaj keyfi çıkartın ya da Dimer Ocakbaşında mutfağımızın lezzetlerini tadın…

Eğlence ve alışverişin en alasını yaşamak için İstiklal Caddesinde İstanbul'un cıvıl cıvıl yaşayan büyülü cazibesini, cafe, restoran ve barlarında hissedebilir ya da çok yakınımızda yer alan Demirören Alışveriş Merkezi’ne gidebilirsiniz. Dünya tarihi, dünya mutfakları, eşsiz Nevizade, ünlü Çiçek Pasajı ya da Boğazda balık keyfi bir adım ötenizde sizi beklesin... Tarihi Galata Kulesi, dünyanın en eski metrosu olan Tünel, ünlü Taksim Meydanı ve asırlık binaların, camilerin, kiliselerin, sinagogların, çan ve ezan seslerinin birbirine karıştığı Beyoğlu sadece yürüme mesafesi kadar uzağınızda.

Tüm bunları yaşamak artık hayal değil.

Evinizin sıcaklığını taşıyan Molton Zincirinin yeni halkası olan Molton Beyoğlu MLS Hotel eşsiz bir İstanbul deneyimini size sunmak için kapılarını açtı…


You think that carry comfort and cosiness of your home to Beyoglu where is the heart of Istanbul. Dream of relaxing one of 20 comfortable Superior and 5 Corner Room, try our special massages – our Turkish Hammam and taste delicious Kebabs at Dimer Restaurant in newly renovated building.

A unique pleasure and experience awaits in Istanbul's business, shopping and entertainment center with views of the Golden Horn in Beyoglu-Pera. The Historic Galata Tower, the World 's Oldest Subway, the famous Taksim Square is walking distance away from our Hotel. Istiklal Street where you can feel Istanbul's magical charm in cafes, restaurants and bars.
Pera is an entertainment center who lives 24 hours and Centuries-Old Buildings, Mosques, Churches, Synagogues, the sound of Bells and prayer mixed. From the moment you enter the hotel you will feel Pera' s atmosphere and friendly service. Rooms with all the comforts of our business trip or holiday, meetings and hospitality will be able to meet the requirements.

Not a dream to live all these pleasures. Molton Beyoglu MLS Hotel being new hotel of Molton Hotel Brand and giving home comfort opened its doors to present use Unique Istanbul Experience.