Adres

Muhsine Hatun Mah. Çiftegelinler Cad. No / 3 Kumkapı Fatih İSTANBUL

Telefon numaraları

+90 212 518 48 01

+90 212 518 81 19

E-posta adresi

[email protected]

[email protected]

Hakkında

Tamamen donanımlı otelimizde kalırken, dinlenmeniz için gerekli tüm hizmetleri ve hizmetleri ile İstanbul'da harika bir ziyaretin tadını çıkarın.

Otelimiz size ücretsiz Wi-Fi, 7/24 resepsiyon, hızlı check-in ve check-out gibi yüksek kaliteli hizmetler sunmaktadır ve ayrıca havaalanından ve havaalanına transfer hizmetimizi alma şansına sahip olacaksınız. Tesislerimizde bir kahvaltı salonumuz ve ortak bir TV salonumuz vardır ve tüm odalarımız tam donanımlıdır ve daha iyi bir dinlenme için ses yalıtımlı hizmete sahiptir.

Amber Hotel Istanbul, Kapalı Çarşı, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Bölgesi, Ayasofya Müzesi, Türk ve İslam Eserleri Müzesi gibi birçok eğlence aktivitesi ve müze sunan Eski İstanbul'un merkezi semtinde yer almaktadır. Ayrıca, yerel bir restoran olmasıyla ünlü geleneksel Kumkapı Balık Restoranlarını bulacaksınız.

Ayrıcalıklı konumumuz sayesinde, sakin bir yürüyüş yapabileceğiniz Laleli Alışveriş Merkezi veya Kapalı Çarşı gibi güzel alışveriş merkezlerinin keyfini kolayca çıkaracaksınız.

Boğaziçi ve Marmara Denizi de otelimize yakın olduğundan, Marmara Denizi'nin güzel manzaralarını izleme şansınız olacak.

Sultanahmet Camii'nin minareleri, kahvaltının açık büfe olarak servis edildiği otelin çatı katındaki restoranından görülebilir. Ayrıca konuklarına Marmara Denizi'nin muhteşem manzarasını sunar.

Her iyi döşenmiş odada ücretsiz hızlı internet erişimi, ücretsiz uzun mesafeli erişim, banyo malzemeleri, ütü / ütü masası, kahve / çay makinesi ve saç kurutma makinesi bulunmaktadır. Seçkin odalarda kral yataklar ve iyileştirilmiş diğer olanaklar mevcuttur.