Wish More Hotel Istanbul'da çocuklar sporla, aileler ise keyifle buluşuyor!

Wish More Hotel Istanbul, uzman eğitmen kadrosunun yönetiminde gerçekleştireceği 'Çocuk Akademisi' ile çocukların gelişimine katkı sağlayacak. Küçükler, yüzme, pilates ve muay thai derslerinden oluşan spor programıyla, aileler ise lüks otelin kaliteli hizmetleriyle keyifli vakit geçirecek.

Çocukları için daima en iyisini isteyen ebeveynlerin en çok odaklandığı konuların başında başarı olgusu geliyor. Bu olgunun gerçekleşebilmesinde akademik gelişim büyük önem taşısa da, spor faaliyetleri de kilit rol oynuyor. Spor, sağlıklı, özgüvenli, zorluklarla mücadele edebilen ve sosyal yetileri gelişmiş çocuklar yetiştirilmesinde katkı sağlarken, okul başarısını da yanında getiriyor.

Spor aktivitelerinin fiziksel ve psikolojik açıdan sağladığı tüm bu yararları çok iyi bilen Wish More Hotel Istanbul ise hayata geçirdiği Çocuk Akademisi ile onların gelişimine katkıda bulunuyor. Lüks otelin uzman eğitmen kadrosunun yer aldığı akademi, 6-9 ve 10-14 yaş aralığındakiler için özel olarak tasarlanan yüzme, pilates ve muay thai grup derslerinden oluşuyor.

Sömestre tatilinin başladığı 20 Ocak’tan itibaren her cumartesi ve pazar günü, 09.00 - 11.00 saatleri arasında devam edecek dersler, 11 Şubat tarihinde sona erecek. Çocukların dört hafta boyunca eğlenceli anılar biriktireceği Wish More Hotel Istanbul Çocuk Akademisi, 500 TL’den fiyatlandırılıyor.

Wish More Hotel Istanbul, çocuklar akademide verimli saatler geçirirken, bu zamanı aileler için keyifli hale getirecek hizmetler de sunuyor. Anne ve babalar, çocukları spor yaparken açık büfe kahvaltının tadına varma, gurme lezzetlerin buluşma noktası EspressoLab'de kahvesini yudumlama ya da spa hizmetleri ile hem bedenini hem de ruhunu tazeleme fırsatı yakalıyor. Üstelik 5 yıldızlı otel, Çocuk Akademisi'ne giden çocukların aileleri için açık büfe kahvaltıyı kişi başı 46 TL yerine 29 TL'den ücretlendiriyor.

Bilgi ve rezervasyon için: 0212 443 10 50

www.wishmore.com.tr

Wish More Hotel Istanbul hakkında:

Wish More Hotel Istanbul, 2016 yılında Bayrampaşa’da hizmete açılmıştır. 5 yıldızlı otel kategorisindeki otel, metro istasyonuna yürüme mesafesinde bulunan merkezi lokasyonu, gönülden servis yaklaşımı, kent kültürünü yansıtan hizmet özellikleri ve iş dünyasına özel yenilikçi uygulamaları ile gerek iş gerek tatil amaçlı seyahat eden misafirlerine, keyifli ve konforlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır. Wish More Hotel Istanbul’un 29’u süit toplam 198 odası, 7 toplantı salonu, bir konferans salonu, bir balo salonu, açık etkinlik alanı ve restoranı bulunmaktadır. 2000 metrekare alana kurulu Wish More Fitness & SPA hem otel misafirlerine hem de otel dışından üyelere açıktır. Wish More Hotel, Türkiye çapında ve uluslararası alanda hizmet veren bir oteller zinciri oluşturmayı hedeflemekte, otelcilik sektörüne bir Türk markası kazandırma misyonu ile faaliyet göstermektedir.