Eyafexpo

Türkiye'nin Engelsiz Fuarı Başlıyor

Alanında dünyanın en büyük 6, Türkiye'nin tek organizasyonu olan Engelsiz Yaşam Fuarı - EYAFEXPO, bu yıl 30 Kasım'dan Mart Aralık tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde kapılarını açıyor. Geçtiğimiz yıl 19 ülkeden 163 firmayı, 15 bin 415 kullanıcı ile buluşturan EYAFEXPO, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri bir araya getirirken bir yandan da engelli bireylerin yaşadığı sorunlara somut çözümler getiren sosyal bir platform olarak öne çıkıyor.

Alanında dünyanın en büyük 6 kuruluş yeri olan Engelsiz Yaşam Fuarı EYAFEXPO, bu yıl 30 Kasım'dan Mart Aralık 03 Aralık 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol'de 10. kez düzenlenecek. Engelli ve Bakıcılar İçin Kişiler İçin Yaşam Kalitesini Ürünün Sunulması Fuarı, Teslim Son Teknolojiler de Yakından tanıma fırsatı yakalayacak.

Bu yıl 10. kez düzenlendi ve enformasyon Türkiye'nin tek organizasyonu olan Engelsiz Yaşam Fuarı - EYAFEXPO, geçtiğimiz yıl 19 ülkeeden 163 firma, 15 kutu 415 ziyaretçi ile buluşturdu. Bu yıl 30 Kasım Perşembe günü kapılarını açıp dört gün boyunca misafirlerini ağırlayacak. Engelsiz Yaşam Fuarı organizasyonunda kendilerine özgü olanlar, fuar alanına son derece detaylı tasarlanmış özel bir organizasyonla getirilecek.

Birincil platformu Engellere çözüm getiren!

EYAFEXPO, ilgili sivil toplum kuruluşlarının çoğuna güçlü bir kamuoyu oluşturarak engelliler adına çözüm üretilmesine katkıda bulunmak amaçlıyor. EYAFEXPO, engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin ihtiyaç duyduğu tüm ürünleri bir araya getirirken bir yandan da engelli bireylerin yaşadığı sorunlara sosyal çözümleyiciler getiren sosyal bir platform olarak öne çıkıyor.

Engelli bireylerin hayatını kolaylaştıran son teknoloji ürünülerin ilk kez kullanıcı ile buluştuğu EYAFEXPO, bu yıl yine çok yeni seçe ev sahipliği yapacak. Katılımcılar; otobüs, tatil köyü, tekerlekli sandalye, ortez protez, görme engelli tableti, işitme cihazları, eğitim araçları gibi ürünlere eklendiğinde farklı kategorilerde pek çok ürünle tanıştıracak.

Bu buluşmada sadece engellilere çok iş var!

Türkiye'nin engelli iş gücü kaynağı ve özel istihdam bürosu olarak kar amacı gütmeden hizmet veren sosyal girişimcilik projesi ' Engelsizkariyer.com' ; Yasadikca.com ve Engelsiz Yaşam Fuarı işbirliği ile gerçekleşecek geleneksel Engelsiz Kariyer Günleri'17'de, iş arayan engelli adaylar ile engelli aday arayan firmaları yeniden bir araya getirecek. Sabah 10.00 ile 17.00 saatleri arasında ulusal ve uluslararası 20 firmadan 50'den fazla insan kaynakları profesyoneli ile engelli adaylar firma stantlarında mülakat için bir araya gelecek.

% 100 istihdam hedefli Engelsiz Kariyer Günleri ' sonuna , geçen yıl firmalar 4 günde 60 engelli adayı işe alırken; 1 yıl içinde ile görüşmelerde elde edilen CV'ler sayesinde 100 engelli aday global ve yerel firmalarda istihdam başarıyor imza attı.

www.eyafexpo.com