Modern şehir hayatının ve teknolojinin ortaya çıkarttığı değişimler bir yandan insan hayatını kolaylaştırırken diğer yandan da çağımızın vebası kabul edilen, derin mutsuzluğa doğru sürüklüyor. Bu durumdan bazı yöntemlerle kurtulmak mümkün.

Türk Çin Kültür Derneği ve Kozmik Şifa Teknikleri Eğitmeni Layra Özlem Süyev ortak bir çalışmayla mutluluğa kapı açıyor.

Türk Çin Kültür Derneği, “Mutluluk Rehberi” kitabının yazarı, Gazeteci-Yazar ve Kozmik Şifa Teknikleri Eğitmeni, Layra Özlem Süyev ile “mutsuzluğu aşma” odaklı ortak bir çalışma yürütüyor. “Layra Mutluluk Terapisi” adını taşıyan çalışma, mutluluğa, iç huzura ulaştıran ve duygusal blokajları çözen kozmik şifa uygulamalarını içeriyor. Terapinin ikincisi, terapinin yanı sıra, dernek eğitmenlerinin gerçekleştireceği Tai Chi uygulamasıyla birlikte, Birleşmiş Milletler tarafından “Dünya Mutluluk Günü” olarak kabul edilen, 20 Mart Salı günü saat 15:00’de, Türk Çin Kültür Derneği’nde gerçekleştirilecek.

Layra Özlem Süyev uyguladığı, “Layra Mutluluk Terapisi” ile ilgili olarak şunları söyledi:

Birçok kişi tarafından mutluluk, anlık bir durum olarak kabul edilir ancak bu durumu tüm hayata yaymak da mümkün. Mutluluğun temeli; iç huzura, yaratılmış olanla “Bir”, tüm yaradılışla “bütün” olduğunu kavramış olmak esasına dayanır. Gerçek mutluluk; Yaradan’a teslimiyet ve vecd halidir. İnsanın, Yaradan’a vermiş oldukları için şükrüdür; kendi bedenine, duygularına, ruhuna hediyesidir; yaydığı olumlu enerji frekanslarıyla, dünyaya ve kainata teşekkürüdür. 1999 yılından bu yana, yazarlık alanında olduğu kadar kozmik şifa teknikleri konusunda da çalışmalarımı sürdürüyorum. Yedinci kitabım olan, “Mutluluk Rehberi” uzun yılların bilgi birikimini ve deneyimini bir araya getirerek en öz haliyle anlattığım çalışmam oldu. Büyük ilgi gören kitap, birçok okuyucumun başucu kitabı olmayı da başardı. Bu kitapta; bilinçaltı korkuları aşma tekniklerinden, meditasyona, beslenmeden, sağlıklı uyku, dekorasyon vb. konulara uzanan geniş bir yelpazede, öneriler paylaşıyorum. “Layra Mutluluk Terapi”de de, tıpkı bu kitapta olduğu gibi yine öz bilgiyi, duru bir anlatımla herkesin yapabileceği uygulamalar halinde sunuyorum. Terapide, Çin kadim kültürünün en önemli öğelerinden meditasyondan da bolca faydalanıyorum. Özellikle; çakra çalışmaları, aura temizleme ve olumsuz duyguları olumluya dönüştürmede meditasyon teknikleri ve nefes egzersizleri vazgeçilmezim.

Ücretsiz terapi

Ücretsiz olarak gerçekleştirdiğimiz bu terapide, Türk Çin Kültür Derneği ile hedefimiz; mümkün olduğu kadar çok sayıda kişinin yüreğine pozitif enerji dokunuşu yapmak. Zira biliyoruz ki, her şey katlanarak döner ve bu dokuşlar aynı zamanda dünyaya geri dönecek olan, kainata zerre zerre, dalga dalga yaptığımız kaunatum dokunuşlarımızdır.

Hayatında güzellikler yaratmak isteyen, mutluluğu ve iç huzuru hedefleyen, ruhun sonsuzluğunun, düşüncenin tezahürünün, pozitif enerjinin dönüştürücü gücünün farkında olan herkesi din, dil, yaş ve kültür farkı olmaksızın, 20 Mart Dünya Mutluluk Günü’nde, “Layra Mutluluk Terapi” ve Tai Chi için Türk Çin Kültür Derneği’ne, sevgi ve mutlulukla bekliyoruz.

Ücretsiz bilgi ve rezervasyon: 0212 291 45 30

ÖZLEM SÜYEV Kimdir?

Gazeteci, Yazar, Kozmik Şifa Teknikleri Eğitmeni. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo - Televizyon Bölümü’nü bitirdi. 1987 yılından bu yana medya sektöründe görev yapmaktadır. TRT İstanbul Televizyonu, Hürriyet, Sabah Gazetesi’nde muhabir olarak çalıştı. Show Basın Grubu’nda, döneminin en başarılı gençlik ve müzik dergilerinde haber müdürlüğünü görevini üstlendi.Radyo programları hazırladı ve sundu. Radyo Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Bugüne değin, 8 kitabı yayımlandı.

Yazdığı yazıları, kitapları ve haberlerinden ötürü birçok ödül alan Süyev’in kitapları:

Sevgim Sonsuza Kadar Seni Korusun”(Öykü)

Özden Gelen”(Metafizik) , “Güvercincik”(Öykü)

Işığın Aşkıyla İlhan İrem” (Metafizik Biyografi)

Anne-Onun Adı İyilik”(Öykü-Şiir)

Kozmik Fısıltılar (Metafizik-Şiir)

Mutluluk Rehberi(Kişisel Gelişim)

Aşkın Kanatları- Aşk Lirik Bir Şiirdir (Şiir)

Kozmik şifa alanındaki çalışmaları:

Reiki - Master

Takyon - Master

İlahi Nur

Aura Okuma ve Tedavi

Özlem Süyev çalışmalarına “Mutluluk”, “Kozmik Şifa”, “İletişim” temalı seminerleri ve “Layra Mutluluk Terapisi” ile devam ediyor.