17.03.2018 Cumartesi günü saat: 14.00’ da İlimiz Küçükçekmece ilçesinde bulunan Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde düzenlenmesi planlanan “Adalet ve Kalkınma Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanlığının 6. Olağan Kongresi” ile ilgili alınan emniyet tedbirleri kapsamında 16-17.03.2018 tarihlerinde trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir.

Kapatılacak Yollar

Halkalı Merkez Mahallesi Fatih Caddesinin bağlantı yolları olan Aslı Sokak, Tığlay Caddesi, Fırat Sokak, Funda Sokak, Vişne Sokak, Köroğlu Sokak, Kiraz Sokak, Abay Caddesi, Tokel Sokak, Zümrüt Sokak, Şehit Ahmet Güven Sokak, Erenler Sokak, Hoşgörü Sokak, Barış Sokak ve Orhan Gazi Sokakların Fatih Caddesi ile kesişimi Fulya Sokağa bağlantı yolları olan Fidan Sokak, Faydalı Sokakların bağlantı kısımlarının 16.03.2018 günü saat 10.00’dan itibaren,

Dereboyu Caddesi ile Fatih Caddesi kesişimi, Kızılay Sokağın Mehmet Akif Bulvarına çıkış kısmının, 1239. Sokağın Mehmet Akif Bulvarına çıkış kısımlarının, Fulya Sokağın Fatih Caddesi ile Orhangazi Sokak arasında kalan kısmının 17.03.2018 günü saat 09.00’den itibaren geçici olarak trafiğe kapatılacaktır.

Alternatif Güzergâhlar

Basın Ekspres istikametinden Halkalı meydana gidiş istikametinde kapatılan Fatih Caddesi ve Zeynebiye Caddesine alternatif olarak Dereboyu Caddesine,

Halkalı meydan istikametinden Basın Ekspres istikametine gidiş yönünde kapatılan Mehmet Akif Bulvarına alternatif olarak Maslak Çeşme Caddesini takiben Hakan Caddesinin devamında Muammer Aksoy Caddesine kullanılacaktır.