İstanbullular bu Cumartesi günü biraz sisli fakat güneşli bir güne uyandı. Dışarıya çıkacak İstanbullular meteorolojiden gelen son dakika hava durumu uyarılarını hemen araştırıyor. 2018 Mart ayının ilk günü çok güzel bir kar yağışıyla uyanan İstanbullular ayrıca İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusunun cevabını da sürekli olarak araştırıyor. Bugün İstanbul'da hava 8 derece olacak. 

İSTANBUL'DA HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Meteorolojiden bugün yapılan son dakika açıklamasında sisli bir havaya uyanan İstanbullular için hemde çok güzel bir haberler verildi. Bugün gün boyunca yağmur yağışının beklenmediği vurgulanırken, rüzgarın güneybatıdan 10 km ile estiği belirtildi. 10 Mart İstanbul hava durumu nasıl? Peki hafta sonu pazar günü hava durumu nasıl olacak? Hava durumu konusundaki ayrıntılı bilgileri her zaman olduğu gibi bugün de istanbulburda.com'dan öğrenebilirsiniz.

SALI GÜNÜNE KADAR YAĞIŞ YOK!

Hafta sonu tatilleri için plan ve program yapacak İstanbullular, hava durumugelişmelerini yakından takip ediyor. Pazar günü de hava güneşli ve 1 derece olacak. Aynı şekilde Pazartesi günü de İstanbulluları güneşli hava bekliyor. Hava sıcaklığı 16 derece olacak. Salı günü ise güneşli hava son bulacak ve yağmur yağışı geri dönecek.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu 14

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 13

Bursa: Parçalı ve az bulutlu 17

İzmir: Parçalı yer yer çok bulutlu 20

Adana: Parçalı ve az bulutlu 22

Antalya: Parçalı yer yer çok bulutlu 21

Samsun: Parçalı bulutlu 13

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 11

Erzurum: Parçalı yer yer çok bulutlu 4

Diyarbakır: Parçalı bulutlu 16