Meteoroloji'den İstanbullulara son dakika müjdesi! İstanbul'a ne zaman kar yağacak? (Hava durumu)

Meteoroloji'den İstanbullulara müjde gibi son dakika açıklaması! Hafta sonu hava nasıl olacak? Haftanın stresini ve yorgunluğunu keyifli zaman geçirerek atmak isteyen vatandaşlar plan yapmadan önce hava durumu raporlarını kontrol ediyor. Peki İstanbul'da hava nasıl olacak? 29 Ekim'de hava durumu nasıl olacak? Tüm bu soruların yanıtlarını haberimizde bulabileceksiniz. Bilindiği gibi son 1 haftadır ciddi anlamda hava sıcaklığı düşmüş durumda, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? sorusu da özellikle öğrenciler, velileri tarafından sorulmaya başlandı. Meteoroloji'den hava durumu hakkında kritik son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. İstanbul, Ankara ve il il bölge bölge hava durumu raporları burada...

SABAH.COM.TR

Hava durumu konusunda son dakika bilgileri gelirken vatandaşların araştırmaları da tüm hızıyla devam ediyor. Buna göre İstanbul'a ne zaman kar yağacak? sorusunun yanıtı da şimdiden en çok araştırılan konular arasında yerini almış durumda. Ekim ayının son günlerinde hava sıcaklıkları oldukça düştü, bu durum da kar yağışı beklentilerini arttırdı. Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? 29 Ekim'de yağmur yağacak mı? şeklindeki soruların yanıtlarını özel olarak hazırladık.

İstanbul'da bugün beklenen en yüksek hava sıcaklığı 20 derece olarak dikkat çekerken en düşük hava sıcaklığı ise 13 derece olarak dikkat çekiyor. Bugün yani 27 Ekim Cumartesi günü İstanbul'da yağmur yağışı beklenmiyor, rüzgar yönü kuzey ve hızı ise 26 km olarak ifade ediliyor. Bu gce ise hava sıcaklıı 13 dereceye kadar düşecek.

28 Ekim Pazar günü İstanbulluları güneşli - parçalı bulutlu bir hava bekliyor. Pazar günü de beklenen en yüksek sıcaklık 21 derece olarak ifade edilirken, meteoroloji tarafından da beklenen en düşük sıcaklık 12 derece olarak dikkat çekiyor.

29 EKİM'DE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda resmi tatil olması ve okulların tatil olması nedeniyle plan yapacak vatandaşlar hava durumu konusunda araştırmalarda bulunuyorlar. Meteorolojiden İstanbullulara çok sevindirici 29 Ekim açıklaması geldi!
29 Ekim'de İstanbul'da herhangi bir yağmur yağışı beklenmiyor. Beklenen en yüksek sıcaklık 22 derece olarak ifade edilirken parlak güneş ışığı şeklinde bilgi verildi. Beklenen en düşük sıcaklık ise 12 derece.

KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Kayseri'nin güney ve doğu kesimleri ile Sivas çevrelerinin öğle saatlerine kadar yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği aktarılan açıklamada, yağışların genellikle yağmur, yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklendiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca, ani sıcaklık değişimi, kuvvetli yağış ve rüzgar ile yüksek kesimlerde beklenen kar yağışlarının oluşturabileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.