Meteoroloji'den sürekli ollarak son dakika hava durumu uyarıları gelmeye devam ediyor. Bugün havanın nasıl olacağını merak eden tüm vatandaşlar, internet üzerinde "bugün hava nasıl olacak?" diye araştırma yapıyor. İşte Meteoroloji'den 19 Aralık hava durumu tahminleri...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 19 Aralık hava durumu tahmini raporunu biraz önce yayınladı. Tüm vatandaşlarımızın da merakla beklediği hava durumu tahminlerinde herhangi bir aciluyarı bulunmuyor. İşte 19 Aralık Türkiye geneli hava durumu tahminleri...

HAVA DURUMU TAHMİNLERİ (19 ARALIK SALI)

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre;

Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları ve Kütahya, Uşak, Mersin, Adana, Osmaniye, Gümüşhane, Erzincan, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis ve Ağrı çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Edirne, Kırklareli ile gece saatlerinde Bilecik, Bolu, Kastamonu çevreleri ve Doğu Anadolu'nun yağış alan kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

İstanbul'da sabah saatlerinde etkili olan yağmur, "İstanbul'a kar yağacak mı?" sorusunu akıllara getirdi. Meteoroloji'den yapılan hava tahminlerinde İstanbul'a kar yağacağı ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Bu nedenle, İstanbul'da bugün herhangi bir kar yağışı beklenmiyor.

BÖLGELERİMİZE GÖRE HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Marmara Bölgesi

Parçalı ve çok bulutlu, Çanakkale dışında bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, Edirne, Kırklareli ve Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

EDİRNE °C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı kar yağışlı

İSTANBUL °C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELİ °C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

TEKİRDAĞ °C, 6°C

Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı