İBRADI’DA TUBA VURAL ÇOKAL ÇOŞKUSU

Seçim çalışmaları kapsamında İbradı’yı ziyaret eden İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Dr. Tuba Vural Çokal, 24 Haziran günü Türkiye tarihinin en önemli seçiminin yapılacağını söyledi. İbradı’da kendisini karşılayan ve eşlik eden İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’ya nazik davranışından dolayı teşekkür eden Çokal, “ Bugün Serkan Başkan eşine az rastlanacak bir nezaket örneği göstererek farklı bir partinin adayını karşıladı ve eşlik etti. Kendisine teşekkür ediyor ve nezaketinin Türk siyasetine örnek olmasını diliyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden İYİ Parti Antalya Milletvekili Adayı Dr. Tuba Vural Çokal Torosların incisi İbradı’yı ziyaret etti. Kalabalık bir konvoy ile İbradı’ya giden Çokal ilçede büyük bir coşkuya karşılandı. İlçenin gidişinde İYİ Parti Konvoyunu bekleyen İbradılılar Tuba Vural Çokal’ı bağrına bastı.

BAŞKAN KÜÇÜKKURU KARŞILADI

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru da vatandaşlar ile birlikte yürüyen Çokal’ı  kent meydanında karşılayarak bir süre eşlik etti. Esnafları tek tek gezerek sorunlarını dinleyen Çokal’a özellikle kadınlar ve gençler yoğun ilgi gösterdi

“SERKAN BAŞKANIN NEZAKETİ UMARIM ÖRNEK OLUR”

İbradı Belediye Başkanı Serkan Küçükkuru’ya gösterdiği nezaket için teşekkür eden Çokal;  “Bugün Serkan Başkan eşine az rastlanacak bir nezaket örneği göstererek farklı bir partinin adayını karşıladı ve eşlik etti. Kendisine teşekkür ediyor ve nezaketinin örnek olmasını diliyorum. Gayeniz şehrinize hizmet etmek ise, yaşadığınız şehri her şeyin üstünde tutuyorsanız siyaseti bir kenara bırakırsınız. Serkan başkan da bunu yaptı. Bizim bir başka sevdamız var Vatanımız. 24 Haziran günü siyasi görüşleri, partileri bir kenara bırakacak hep birlikte yeni Türkiye yolunda çok önemli bir adım atacağız. Oy verirken Tayyip Erdoğan 8 Temmuz günü kime karşısında görmek istemezse biz ona oy vereceğiz” dedi.

“BÜYÜKŞEHRİ YASASINI KALDIRACAĞIZ”

İbradı gibi birçok ilçenin gelirlerinin, 6360 sayılı Büyükşehir Yasası ile ellerinden alındığını hatırlatan Çokal, ilçe belediyelerinin 5 yıldır çok zor şartlarda hizmet ürettiklerine dikkati çekti. Yapacakları ilk işlerden birinin bu yasayı iptal etmek olacağını ifade eden Çokal, sözlerine şunları ekledi:  “ Bu yasa; İbradı gibi ilçelerimizin gelirlerini alarak Büyükşehir Belediyesine verdi. Bununla da kalmadı köyleri mahalle yaparak ilçe belediyelerinin hizmet alanlarına kattı ve Serkan Başkan gibi değerli başkanlarımıza ‘hadi buralara da hizmet edin’ dedi. Bu yasayı kaldırmak iktidara gelir gelmez yapacağımız ilk işlerden biri olacak”.

KÖYLÜLER İÇİN PAZARLAR KURACAĞIZ

Çiftçinin, köylünün üreticinin yanında olacaklarını anlatan Çokal özellikle köylülerin kendi ürünlerini satacakları pazarlar kuracaklarını söyledi. Tarımda tekrar kendi kendine yeten bir Türkiye olacağını ifade eden Çokal, “ Eti, Zeytinyağını, fasulyeyi, mısırı, pirinci, adını Türkiye’den alan Antep Fıstığını ithal eder hale geldik. Çiftçimizin yanında olacağız. Her türlü desteği vereceğiz. Tarımda ithal eden deyin ihraç eden bir ülke olacağız. Dışı bağımlılığı bitireceğiz” dedi.