GÜLİZ AYLA’NIN İKİNCİ STÜDYO ALBÜMÜ “PARLA” TÜM MÜZİKSEVERLERİYLE BULUŞUYOR!

2015 yılında “En İyi Çıkış Yapan Kadın Sanatçı”, “En İyi Çıkış Yapan Şarkı” ve “En İyi Çıkış Yapan Albüm” ödüllerine layık görülen, “Olmazsan Olmaz” şarkısı birçok dizide ve reklamda yer alan ayrıca YouTube Vevo kanalında 100 milyon izlenmeye ulaşan ilk Türk sanatçı ünvanını alan başarılı şarkıcı Güliz Ayla, kendi adını verdiği ve Sony Music Türkiye etiketiyle yayımlanan “Güliz Ayla” albümünden sonra, şimdi de “Parla” isimli yepyeni albümünü tüm müzikseverlerin beğenisine sunuyor...

Hazırlıkları yaklaşık bir yıl süren “Parla” isimli ikinci stüdyo albümünde yer alan sekiz şarkının tamamının sözü ve müziği Güliz Ayla, düzenlemeleri ise İskender Paydaş, Gürsel Çelik ve Görkem Yenilmez imzaları taşıyor.

Bilirkişi, Diğer Yarım ve Gelsin Öpsün Kalbimi - Gürsel Çelik

Yetmedi mi? - Görkem Yenilmez

Hodri Meydan, Öldür Beni, Uyar Bana ve Benim Adım Yalnızlık - İskender Paydaş

Sözü ve müziği Güliz Ayla’ya, düzenlemesi Gürsel Çelik’e ait olan albümün çıkış şarkısı “Bilirkişi”nin yönetmen koltuğunda Murad Küçük oturuyor. Sosyal medyadan alışık olduğumuz ‘Boomerang’ tekniği Türkiye’de ilk kez bu video klipte Murad Küçük tarafından kullanılarak hikaye kurgusuna uyarlandı. Günün erken saatlerinde Göztepe Parkı’nda başlayan çekimler Ümraniye Platoları’nda devam ederek yaklaşık 15 saatte tamamlandı. Video klipte genç şarkıcıya sempatik tavırlarıyla eşlik eden İzmirli model Arman Duhan’ı görüyoruz. Genç şarkıcının video klipte giymiş olduğu özel tasarım, birbirinden dikkat çekici 5 ayrı kıyafet İran’ın en ünlü genç tasarımcısı Farnaz Salmani tarafından GülizAyla’ya özel olarak tasarlandı. Güliz Ayla’nın yeni imajını tamamlayan iddialı makyajı, başarılı makyöz Gülüm Erzincan, saçı ise Nuri Şekerci imzası taşıyor.

Sevilen sanatçı, albüm fotoğrafları için beğeni toplayan yepyeni imajıyla moda fotoğrafçısı Serhat Hayri’nin objektifine poz verdi.

24 Kasım Cuma günü tüm dijital müzik platformlarında albümü dinleyebilir, YouTube GulizAylaVEVO kanalında da “Bilirkişi” video klibini izleyebilirsiniz.