FATİH BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ ÇOCUK ŞENLİĞİNE DAVET…

Fatihli Çocuklar Haydi Eğlenceye…

Fatih Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Bilgi Evleri Çocuk Şenliği’ Fındıkzade Şehir Parkı’nda (Fındıkzade Çukurbostan) gerçekleşecek.

Çocuk Şenliği’nde çocuklar; uçan bisiklet, gladyatör, tırmanma piramidi, boğa rodeo, göbekli zıpzıp, trambolin, süper jumper, çocuk oyun köşesi, ahtopot çadırı, çocuk sumo, Dolphin Rodeo, Balance denge, pabuç kaydırak, meyve ağacı zıp zıp, gibi birçok oyuncaklarla oynayarak hem şenliğin hem de baharın keyfini çıkartacak. Programda çocuk animasyon ekibi, tahtabacak, jonglör, ilizyonist, yüz boyama ve kostümlü karakterler de şenlikte yer alacak.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde gerçekleşecek şenlikte belediyenin Bilgi Evleri öğrencileri, alanda kurulacak sahnede gün boyu halk oyunları gösterileri yapacak. Tiyatro oyunları ve minik konserlerle renklenen şenlikte çocuklara, dondurma, pamuk şeker ve patlamış mısır ikram edilecek. Programımızda siz değerli medya mensuplarını da aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Saygılarımızla,

Konu: Fatih Belediyesi Bilgi Evleri Çocuk Şenliği

Tarih : 22 NİSAN 2018 PAZAR

Saat : 10.00

Yer : Fındıkzade Şehir Parkı (Fındıkzade Çukurbostan) FATİH - İSTANBUL