CACHAREL 2017-18 SONBAHAR/KIŞ KOLEKSİYONU TEZATLAR ŞEHRİ TOKYO’DA

Teknolojik ve geleneksel, kalabalık ve sakin, renkli ve rafine kimliği ile metropollü olmanın dinamik tezatlığını son noktada yaşatan Tokyo, Cacharel’in 2017 Sonbahar/Koş koleksiyonunu besliyor. Koleksiyonda hikayeyi besleyen diğer detaylar arasında; Rafine Renklerin Gücü, Teknolojik Dokunuşlarla Özgürlük, Kaligrafiden İlhamla; Sade ve Net, Isının Hafifliği yer alıyor.

Rafine Renklerin Gücü

Kentin sembolik yapıları haline gelen tapınaklar, kendine özgü kırmızı tonlarıyla Cacharel koleksiyonunun her detayına işleniyor. Kırmızının en koyu tonunda bordo denim pantolonlar, küçük yakalı gömleklerle birleşiyor. Bu sezonun öne çıkan vurgularından biri de “renge renk” kombinasyonları. Rengin gücünün yansıtıldığı kombinlerde aynı tonlardaki ceket ve gömlekler, farklı renklerdeki kravatlarla kombinleniyor.

Tapınak kırmızısı, koyu yaprak yeşili, mor, gri, antrasit ve mavi koleksiyonun ana renkleri olarak göze çarparken, hardal sarısı sezonun en güçlü aksesuar ve tamamlayıcı rengi olarak öne çıkıyor.

Teknolojik Dokunuşlarla Özgürlük

Cacharel, 2017 erkeğinin konfor anlayışının altını, eşorfman dokusunun farklı önerileriyle de çiziyor. Isı dengesinin teknolojik dokunuşlarla yükseltildiği akıllı dış giyim ürünleri, şehir dokusunu yansıtan baskılarla birleşiyor. Oldukça rahat ve sabahtan akşama kadar hareket özgürlüğü sağlayan bu parçalar, koleksiyonun simgelerinden.

Kaligrafiden İlhamla: Sade ve Net

Gömlek koleksiyonuyla erkek giyiminde fark yaratan Cacharel, bu sezon gömleklerinde Tokyo’dan aldığı ilhamla “rafine” vurgusunu teknolojik temalarla yapıyor. Gizli düğme detaylı, flanel görüntüsünde ancak pamuk, son derece hafif ve sıcak tutan gömlekler sezonda öne çıkıyor. Dikişsiz gömlek modellerinde teknolojik detayları hissettiğimiz, Japon kaligrafisine atıfta bulunan daha sade ve net çizgilerde baskılar yer alıyor. Bu gömleklerde, bir ceket ve kravatla formal bir görünüm yakalanırken, ceket ve kravat çıkartıldığında ise bir denim pantolonla son derece sıcak ve rafine bir görünüm sağlanabiliyor.

Isının Hafifliği

Renk ve desene gösterdiği özeni, geleneksel detaylarla birleştiren Cacharel, 2017 erkeğinin tarzına konfor anlayışını da ekliyor. Rahat ve hareket imkanı sağlayan montlar, hafif olduğu kadar sıcak tutan trikolar, şehir ışıklarının pikselizesiyle desenlenen gömlek ve kravatlar her daim rafine ve net bir tavır sunuyor.

Günün her saati, her coğrafya ve iklimde konforlu ve rafine kombinasyonlar sunan tasarımlarla öne çıkan Cacharel, yeni sezonda da seyahat eden erkeğin konforlu ve rahat olmasını önemsiyor. Cacharel erkeği, teknoloji ve zanaatin buluştuğu “Tokyo” ile sezonu karşılıyor taşıyor.

#cachareltokyoda

Cacharel Hakkında

Fransız ekolünün ikonik markası Cacharel, 1995 yılından bu yana Türkiye dahil 16 ülkede lisans sahibi Aydınlı Grup tarafından yönetilmekte. Marka, yenilikçi, rafine ve seçkin bir stil sunan son koleksiyonuyla da dikkat çekiyor. Türkiye’de 21, yurt dışında 39 olmak üzere toplam 60 mağazaya sahip olan Cacharel, zarif giyim sanatı ve modernizmin sembolü.

www.cacharel.com.tr