İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğünce farklı tarihlerde İlimiz Bakırköy ilçesinde meydana gelen (7) ayrı “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayı ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda;

Bahse konu olayları gerçekleştirdiği tespit edilen T.H. isimli erkek şahıs 20.09.2018 günü, firari E.Ç. isimli yaşı küçük şahıs ise, 22.09.2018 günü İlimiz Bahçelievler ilçesinde çalıntı olduğu belirlenen motosiklet üzerinde M.A.B. ve A.B. isimli yaşı küçük şahıslar ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konu ile ilgili yapılan araştırmalarda yakalanan T.H. isimli şahsın “Konut Dokunulmazlığı İhlal Etme”, “Mala Zarar Verme” ve “Hırsızlık” olmak üzere (3) suçtan aranma kaydı, “İşyeri ve Kurumdan Hırsızlık” ve “Mala Zarar Verme” olmak üzere (2) konudan suç kaydı ve Tekirdağ ili Çerkezköy ilçesinde meydana gelen “İşyeri ve Kurumdan Hırsızlık” suçundan firari olduğu, E.Ç. isimli yaşı küçük şahsın “İşyerinden ve Kurumdan Hırsızlık” ile “Mala Zarar Verme” konularından olmak üzere (4) ayrı suçtan firari olarak arandığı tespit edilmiştir.

Konu ile ilgili yakalanan şüphelilerden T.H. ve E.Ç. isimli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiş, A.B. ve M.A.B. isimli şahıslar hakkında ise adli kontrol hükümleri uygulanmıştır.