23.06.2018 Cumartesi günü saat: 15.30’da İlimiz Küçükçekmece ilçesinde bulunan İnönü Mahallesi Maslakçeşme Caddesi üzerinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın katılımları ile gerçekleştirilecek olan proğram ile ilgili olarak 08:00’dan itibaren tedbirler sona erene kadar trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergâhlar aşağıda belirtilmiştir.

Kapatılacak Yollar

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Caddesinin Kuyumcu Sokak ile Mehmet Akif Bulvarı arasında kalan kısımlarının ve Maslak Çeşme Caddesine çıkan Hakan Caddesinin, Alageyik Caddesinin, Demirkapı Caddesinin, Çayır Sokak, 2. Meriç Sokak, Yavaş Sokak, 2. Sevim Sokak, Sevimli Sokak, 1. Sanlı Sokak, Muradiye Sokak, Cihan Caddesinin, Ala Sokak, Tolga Caddesinin, Alp Sokak, Dağlı Sokak, Ömrüm Sokak, Kemal Sokak, Tandoğan Sokak, 1. Dikmen Sokak, Cayırkuşu Sokak, Kuyumcu Sokak ve Yalçın Sokak 23.06.2018 günü saat 08.00’den itibaren geçici olarak trafiğe kapatılacaktır.

Alternatif Güzergâhlar

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Caddesinin Kuyumcu Sokak ile Mehmet Akif Bulvarı arasında kalan gidiş geliş yönünde araçlara kapatılan yola alternatif olarak İstiklal Caddesi,

Hakan Caddesi ve Alageyik Caddelerine alternatif olarak Mehmet Akif Bulvarı kullanılacaktır.