ŞİŞLİ’NİN 8. SPOR SALONU AÇILDI

AYDA 15 BİN KİŞİYE SPOR YAPMA İMKANI

Şişli Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla gerçekleştirdiği yatırımlara bir yenisini ekleyerek Mahmut Şevket Paşa mahallesinde ücretsiz spor salonunu halkın hizmetine açtı. Yayla, Fulya, Topağacı, Kuştepe ve Feriköy’ün ardından hizmete giren günlük 100 kişi kapasiteli Mahmut Şevket Paşa Spor Salonu, hafta içi 09.00-16.30 saatleri arasında hizmet verecek. Salonda spor eğitimi ile fitness ve kardiyo hizmetlerinin yanı sıra, pilates ve yoga dersleri de verilecek. İki kata yayılan klimalı spor salonunda, kadın-erkek soyunma odaları, soyunma dolapları, duş alanları ve kafeterya hizmeti kullanımda olacak.

Spor salonu açılışında konuşan Şişli Belediye Başkanı H. Hayri İnönü, belediye olarak spora verdikleri önemi ve spor salonu yatırımının amacını şu sözlerle ifade etti:

“Şişli Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışıyla faaliyetlerimizi yürütüyoruz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın her türlü hizmete erişimini kolaylaştırmak en önemli görevimiz. Spora erişim olanaklarını artırmayı da bu anlamda önceliklerimiz arasında görüyoruz. Ben de sağlıklı bir yaşam için sporun mutlaka hayatımızda olması gerektiğine inanıyorum. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Mahmut Şevket Paşa Spor Salonu, Şişlimizdeki 8. spor salonu olarak faaliyete geçiyor. Geçen yıl da Fulya yüzme havuzumuzu da açmıştık. Bu salonla birlikte 500 vatandaşımızın aynı anda belediyemizin spor hizmetlerinden faydalanabilecek. Yani ayda toplam 15 bin Şişlili komşumuza spor yapma imkânı sağlamış oluyoruz. Bu salonumuz şu an yalnızca kadınlara hizmet verecek, ancak talep olması halinde erkek katılımcılar için de akşam kursları planlaması yapacağız.”

Hayri İnönü, yaptıkları çeşitli yatırımlarla Şişliyi her geçen gün daha güzel bir yer haline getirmek için çalıştıklarının altını çizerek, hedeflerinin vatandaşların keyifle yaşayacağı bir ilçe yaratmak olduğunu belirtti.