Beyoğlu’nda Bayanlar Sağlıklı Yaşam İçin Semt Konaklarına Koşuyor

BEYOĞLU’NDA BAYANLAR SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN SEMT KONAKLARINA KOŞUYOR

Beyoğlu Belediyesi Semt Konaklarında açılan spor salonlarında yılda ortalama üç bin bayan spor yapıyor. Uzman antrenörler eşliğinde sağlıklı yaşama ilk adımını atan bayanlar, fazla kilolarından kurtulmanın da mutluluğunu yaşıyor.

Beyoğlu Belediyesi tarafından Semt Konaklarında bayanlar için açılan spor salonları yoğun ilgi görüyor. 14 ayrı semt konağında verilen step, aerobik ve pilates derslerine yılda ortalama üç bin bayan katılıyor. Uzman antrenörler eşliğinde sağlıklı yaşama ilk adımını atan bayanlar, fazla kilolarından kurtulmanın da mutluluğunu yaşıyor. Bayanlara özel olarak hazırlanan spor salonları haftanın belli günlerinde ücretsiz olarak hizmet veriyor.

SAĞLIKLI BİR YAŞAM İÇİN SPOR ŞART

Sağlıklı bir yaşam için spor yapmanın çok önemli olduğunu belirten Beyoğlu Belediyesi Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Dünya Sağlık Örgütü’ne göre, günde en az 30 dakika spor yapmalıyız. Bilinçli ve sağlıklı bir hayat için bedensel ve psikolojik dengemizi sağlamak için sporu ihmal etmemeliyiz. Özellikle bayanlarımızı spor yapmaya teşvik etmek için Semt Konaklarımızda Pilates, aerobik ve step dersleri veriyoruz. Bende sağlıklı bir yaşam sürmek istiyorum diyen bayanlarımız kendisine en yakın semt konağımıza başvurarak bu eğitimlerden ücretsiz olarak faydalanabilir” dedi.